Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kontroverzná SuperStar: Vulgarizmy a žarty o kanibalovi!

Pavol Habera, Lukáš Adamec a Leoš Mareš občas nepremýšľajú nad tým, čo hovoria. Zobraziť galériu (13)
Pavol Habera, Lukáš Adamec a Leoš Mareš občas nepremýšľajú nad tým, čo hovoria.

PRAHA – Nevhodný začiatok! Štart v poradí siedmeho kola speváckej šou Česko Slovenská SuperStar bol rozpačitý. Postaral sa o to súťažiaci Lukáš Adamec (23), ktorý si nekládol servítku pred ústa. Za Košičanom však nezaostával ani moderátor Leoš Mareš (35). Ten v priamom prenose nemiestne žartoval o kanibalizme!

Doobliekali ich! Včera večer sa v rámci Česko Slovenskej SuperStar spomínalo na veľké hudobné legendy – skupiny Queen a ABBA. Stylisti pri tejto príležitosti navliekli spevákov do kostýmov, ktoré sú pre toto obdobie typické. Netradičný outfit najviac potrápil Lukáša Adamca, ktorý svoj vzhľad aj patrične okomentoval!

„Dúfam, že už nikdy viac sa nebudem musieť takto obliecť. Vyzerám ako ko**t,“ zahlásil Košičan vo svojom medailóniku. Zvonové nohavice, trblietavý top a topánky na opätkoch boli kombináciou, ktorá pobavila aj odbornú porotu. „Vyzeráte ako kok*t, ale nespievate tak. Spievate pekne,"poznamenala Gábina Osvaldová. Pritom nielen ona, ale aj ostatní porotcovia Lukášov výkon pochvaľovali.

Do debaty sa chcel vhodným spôsobom zapojiť aj moderátor Leoš Mareš. Avšak jeho komentár sa mu príliš nevydaril. Keď menoval známych Košičanov, spomenul aj údajného kanibala Mateja Čurka, ktorého príbeh v posledných dňoch šokoval celú našu krajinu.

Moderátor svoj komentár okorenil aj tým, že nepríjemní tému ešte viac rozmazával. Na porotcu Haberu sa obrátil so slovami: „Povedal som, že z Košíc je aj kanibal. Mimochodom, Paľo, jeho najobľúbenejšia pieseň bola od vás - Mám na teba chuť."

V danej chvíli sa Habera len pousmial. Pikantnejšie vyjadrenia si očividne šetril na neskoršiu hodinu. Tá prišla na rad počas vystúpenia Michala Šepsa, ktorého výkon porota, ako to už býva zvykom, skritizovala.  Nebolo by však dobre, keby si sa na to vy*ral,“ reagoval spevák smerom k Šepsovi. „Je už 22:10 tak si môžem povedať, čo chcem,“ dodal.

Myslíte si, že vulgarizmy a nemiestne reči o kanibalizme boli vhodnou súčasťou speváckej súťaže? Vyjadrite svoj názor v diskusii pod článkom.  

 

Ako sa vyberalo oblečenie pre finalistov SuperStar v Londýne?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu