Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Útok na porotkyňu Zeťovú: Chľastáš a biješ vlastnú mamu!

Jaroslav Bednář odhalil temné stránky Heleny Zeťovej. Zobraziť galériu (5)
Jaroslav Bednář odhalil temné stránky Heleny Zeťovej.

PRAHA – Nezostal jej nič dlžný! Porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar Helena Zeťová (30) porozprávala v stredajšej Adela Show o nezvyčajných „prejavoch lásky“, ktorými ju jej exmilenec - hokejista Jaroslav Bednář (34) zahŕňal. Blondínka otvorene priznala, že ju bil hokejkou. Nepríjemné osočovanie dožralo športovca natoľko, že sa rozhodol odhaliť temné stránky zo speváčkinho života.

Helena Zeťová rozoberala svoj búrlivý vzťah s Jaroslavom Bednářom v stredu, keď bola hosťom v talkšou Adely Banášovej. Tam priznala, že po rozchode s hokejistom má nízke sebavedomie. Príčina je jednoduchá. Môže za to agresivita jej bývalého, ktorý na nej údajne lámal  hokejky. Bednář však tvrdí, že je všetko úplne inak!

Športovec vyjadrenia svojej expriateľky okomentoval pre český denník Blesk. „Jej nešťastie z nášho vzťahu, o ktorom hovorí v každom druhom rozhovore, ma už unavuje. Neviem, či toto povedala v triezvom stave, ale ja snáď ani nemám potrebu komentovať to. Ja doma ani žiadnu hokejku nemám,“  povedal.

Napriek tomu, že ukončený vzťah nechcel viac rozpitvávať, vo svojich vyjadreniach pritvrdil. „Keď som bol tak zlý, tak prečo odvtedy nemá poriadny vzťah? Prial by som jej, aby si konečne niekoho našla a prestala si ma brať do huby. Som rád, že už s ňou nemám nič spoločné, žijem pokojným životom a nemusím s ňou každú chvíľu chodiť k psychológovi. Mala by sa radšej zamyslieť nad tým, prečo raz za čas, keď je opitá, zbije svoju mamu,“ prezradil hokejista.

Ako speváčka povedala topkám, na obdobie strávené po boku Bednářa vôbec nechce spomínať. Vymazať sa to však nedá. „Vďaka chybám sa človek učí. Aj ja som sa poučila,“ uzavrela tému stroskotaného vzťahu Zeťová. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu