Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Zeťovej bolestná spoveď: Milenec ma mlátil hokejkou!

Helena Zeťová si u Adely zaspomínala na vzťah s Jaroslavom Bednářom. Zobraziť galériu (8)
Helena Zeťová si u Adely zaspomínala na vzťah s Jaroslavom Bednářom.

BRATISLAVA – Jatrila staré rany! Dnešným hosťom Adely Banášovej (30) v jej talkšou bude porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar Helena Zeťová (30). Moderátorka sa speváčky okrem iného spýtala aj na jej búrlivý vzťah s hokejistom Jaroslavom Bednářom (34). Ako na neho Helena po čase spomína?!

Nie je žiadnym tajomstvom, že Helena Zeťová to vo vzťahu s Jaroslavom Bednářom nemala príliš ružové. Ich spolužitie vraj sprevádzali nevery, násilie a hádky. Potýčka spred troch rokov mala dokonca dohru v nemocnici. Z incidentu so športovcom vyviazla speváčka s prerazeným ušným bubienkom, krvavými podliatinami a s psychickým šokom. Zdá sa však, že bolestné spomienky sú minulosťou!

Talianske spolužitie porotkyne a športovca bolo hlavnou témou hneď v úvode rozhovoru v Adela Show. Keď sa Banášová Zeťovej spýtala, aký je jej vzťah k hokeju, ironicky zareagovala: „Keď dostaneš niekoľko rán hokejkou, tak sa ten pozitívny vzťah trocha naruší." Ako ďalej dodala, toto bol hlavný dôvod, prečo sa so športovcom rozišla.

Jednou z hokejistových mileniek bola aj speváčka Dara Rolins. Banášovú zaujímalo, či si s pop divou rozumejú. „Dara je zlatá, sme kamošky. Počas vzťahu s Bednářom som si od nej dokonca pýtala ´návod na obsluhu´, ale nepomohlo to," poznamenala. 

Zeťovú sme oslovili s otázkou, ako sa jej na túto tému rozprávalo. „Dobre, s Adelou bola zábava," povedala. Nevydarený vzťah s hokejistom vôbec neľutuje. „Vďaka chybám sa človek učí. Aj ja som sa poučila," uzavrela.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu