Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Adam (34) kedysi nedokázal zbaliť babu: Odpadnete, keď uvidíte, s kým teraz spáva!

Adam by nemohol byť šťastnejší Zobraziť galériu (2)
Adam by nemohol byť šťastnejší (Zdroj: youtube/news dog media)

LONDÝN - Adama kedysi na strednej škole zvolili za chlapa, ktorý mal najmenšiu šancu zbaliť nejakú babu. Teraz má dve a hľadá tretiu. Nad jeho polygamným vzťahom mnohí dvíhajú obočie, no on je šťastný, a to je hlavné.

Tridsaťštyriročný Adam Lyons nepatril kedysi k veľkým lámačom ženských sŕdc, no to sa zmenilo. V súčasnosti žije v spoločnej domácnosti až s dvoma priateľkami - dvadsaťšesťročnou Brooke Sheddovou a rovnako starou Jane Salakhovou. Trojica spáva na obrovskej posteli a ženy sa pri svojom milencovi striedajú. Adam a Brooke už dokonca stihli splodiť syna menom Dante. Sheddová má okrem neho ešte ďalšieho syna Olivera, ktorý tiež žije s nimi. "Sme rodina ako každá iná. Akurát, že pod jednou strechou žije jeden otec a dve mamičky. Ide nám o jediné - rozdávať lásku a starostlivosť našim deťom," hovorí rodený Londýnčan.

Adam (34) kedysi nedokázal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/news dog media)

Brooke sa s Adamom zoznámila cez jeho bývalú manželku Alexandru. "Vždy sa mi páčil. Mali sme veľa spoločného a od momentu, kedy sme sa prvýkrát stretli, bola medzi nami silná chémia. Postupom času naše priateľstvo prerástlo v niečo hlbšie," opisuje začiatky vzťahu dvojnásobná mama, ktorá pochádza z amerického Texasu.

Lyons si uvedomil, že ho s Alexandrou viaže už len kamarátstvo, a tak sa rozviedol a začal spávať s inými ženami. Brooke zas tvrdí, že hoci Adama milovala, nechcela sa prestať vídať ani s inými ženami. Dvojica sa teda dohodla na otvorenom vzťahu, ktorý im občas spestrí iné dievča. Spočiatku to boli striptérky, no potom sa milenci dohodli, že by k sebe do trvalého zväzku chceli prizvať tretiu osobu. Zoznámili sa s fotografkou Jane a hneď si padli do oka.


Chcete trojku, ale sa bojíte prípadnej žiarlivosti? Takto to vyriešil pár z Veľkej Británie!


"Okamžite ako som ju zbadal, som vedel, že Jane je jedinečná. Všetci traja si od prvej chvíle výborne rozumieme," pokračuje Adam. Aby bola zachovaná vo vzťahu rovnováha, s každou svojou partnerkou trávi zhruba rovnaký čas. Trio niekedy do svojho sexuálneho života zapojí aj niekoho štvrtého. Dokonca priznali, že by sa k nim mohol pridať niekto aj natrvalo.

"Ak nájdeme ďalšiu ženu, ktorá sa nám všetkým bude páčiť a zapadne do nášho životného štýlu, môže s nami pokojne žiť," dodala Brooke, ktorá sa chce so zvyškom rodiny presťahovať do Los Angeles.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu