Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Zvrhlík uniesol dievča a držal ho v sexuálnej mučiarni plnej bômb!

Fischer chcel svoju obeť držať v cele z telefónnej búdky Zobraziť galériu (4)
Fischer chcel svoju obeť držať v cele z telefónnej búdky (Zdroj: Daily Mail, AP)

HAMBURG/BRATISLAVA - Mladá Izraelčanka (26) prežila v Hamburgu najväčšie martýrium svojho života. Zvrátený Nemec Thomas Fischer (30) ju v piatok pod hrozbou zbrane uniesol do svojho bytu premeneného na mučiareň, ktorá bola vybavená lekárskymi a gynekologickými nástrojmi. Polícia predpokladá, že po tom, čo by s ňou skoncoval, odpálil by početný zbrojný arzenál. Dievčaťu sa našťastie podarilo utiecť.

Polícia opísala dvojizbový byt únoscu ako "jednu veľkú mučiareň" plnú výbušnín. Izraelčanku, ktorej meno nemecké úrady nezverejnili, Fischer zavrel do starej telefónnej búdky obalenej zvukovou izoláciou a mala slúžiť ako cela. Žene nasadil putá, ale zabudol zamknúť dvere. Unesená z bytu utiekla tak, že prerazila hlavou okno, ktoré chránil ostnatý drôt.

Hneď sa obrátila na políciu, ktorú zaviedla k domu. Policajný hovorca dodal, že muž mal v byte veľké množstvo lekárskych pomôcok vrátane skalpelov, ihiel a gynekologických inštrumentov. Rezanie si cvičil na plastových figurínach a bomby vyrobil z hasiacich prístrojov. V byte sa našla puška, granát a nahrávacie zariadenie.

"Je evidentné, že mal byť miestom dlhodobého zadržiavania," povedal k tomu verejný žalobca Wilhelm Mollers.

Dvojica sa podľa polície poznala, predstavil ich kamarát. Žiadny vzťah ale medzi nimi nebol. Fischer začal byť ženou údajne posadnutý a išlo mu o to, aby otehotnela.

Po ukončení svojej "misie" chcel vraj oboch vyhodiť do povetria. Kvôli množstvu výbušnín v jeho byte museli evakuovať okolo 300 obyvateľov. Muž po zatknutí zatiaľ neprehovoril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu