Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Hysterický ošiaľ dôchodcov v supermarkete: Zľavnené mlieko zmizlo za pár sekúnd!

Zákazníci sa na paletu s mliekom doslova vrhli
Zákazníci sa na paletu s mliekom doslova vrhli (Zdroj: YouTube)

PŘÍBRAM – No nekúp to! Povedali si dôchodcovia z českého Příbramu, keď sa jeden z obchodných reťazcov rozhodol zlacniť mlieko na lákavých 9,90 českých korún (necelých 40 centov). O kartóny s chutným nápojom sa neovládateľní penzisti takmer pobili a paletu s krabicami rozobrali v rekordnom čase! Informovala o tom Tv Nova.

Predavači Kauflandu obrovský nájazd na zľavnené mlieko zrejme nečakali, a keď sa naň vrhli desiatky nadšených zákazníkov, nestíhali dopĺňať zásoby. Kvôli mlieku za púhych 9,90 českých korún sa v supermarkete strhol doslova boj.

Keď skladníci priviezli prvú paletu, v uličkách obchodu už bolo takticky rozmiestnených niekoľko nedočkavých dôchodcov, ktorí sa na ňu okamžite vrhli. Do poslednej krabice mlieka ju rozobrali za rekordných 90 sekúnd. Miestom, kde sa odohrávala „bitka o mlieko“, nemali iní zákazníci šancu ani prejsť.

Niektorí sa uspokojili s dvoma, troma kusmi, ostatní brali mlieko po kartónoch. Jednému zo zákazníkov sa ich dokonca podarilo do nákupného vozíka natlačiť až 12. Dôchodcom však nestačilo a ako náhle paleta zívala prázdnotou, pýtali ďalšie. „Máte ešte mlieko?“ vypytovali sa nástojčiví penzisti. Video, ktoré celú komickú situáciu zachytáva, ešte v ten deň obletelo internet a stalo sa hitom. Dodnes ho videli desaťtisícky ľudí.

Bitka o mlieko

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu