Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Drámy vo volebných miestnostiach: Záchranári museli ratovať členov komisií

Na miesto bola privolaná záchranná služba
Na miesto bola privolaná záchranná služba (Zdroj: Jan Zemiar)

LUBINA - Záchranári museli počas sobotných (4.11.) volieb do samosprávnych krajov viackrát zasahovať. "Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR eviduje päť prípadov, kedy záchranári ošetrili členov volebných komisií," uviedla jeho hovorkyňa Alena Krčová.

V obci Lubina, okres Nové mesto nad Váhom, skolaboval v sobotu popoludní priamo vo volebnej miestnosti 82-ročný muž. "Bol dehydrovaný, posádka ho po ošetrení previezla do nemocnice v Novom Meste nad Váhom," priblížila Krčová. Na Belehradskej ulici v Košiciach pred polnocou spadla 78-ročná členka volebnej komisie a utrpela úraz hlavy. Záchranári ju previezli do nemocnice.

Vo volebnej miestnosti v Brunovciach, okres Trnava, ošetrili záchranári 43-ročnú ženu s diagnózou hypertenzia. Problémy s vysokým tlakom mala aj 76-ročná žena, ktorá bola v komisii na základnej škole na ulici Nejedlého v Bratislave. Obe prevoz do nemocnice odmietli. Záchranári zasahovali aj v obci Cabaj-Čápor, kde ošetrili 29-ročnú ženu s akútnou stresovou reakciou. 

Viac o téme: ZáchranáriSlovenskoŽupné voľby 2017
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu