Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Unikli tajné informácie: V jojkárskej šou pôjde do tuhého!

Návštevníci Zobraziť galériu (7)
Návštevníci (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Exkluzívny scenár! Dnes večer čakajú na divákov televízie Joj poriadne napäté chvíle. V reality šou Návštevníci dostane totiž jeden zo súťažiacich definitívnu stopku v hre. Prečítajte si, aké doteraz nezverejnené disciplíny si pre nich tvorcovia pripravili.

Adrenalín, napätie a prvá stopka v súťaži! Presne na to sa môžu dnes večer tešiť fanúšikovia reality šou Návštevníci. Po úvodných epizódach totiž nastal čas na nekompromisný duel, v ktorom jeden z účinkujúcich bude musieť historické panstvo grófa Pálffyho navždy opustiť.

Z televízie Joj však unikol tajný scenár o tom, ako bude vôbec prvý vyraďovací súboj prebiehať. No a zdá sa, že pôjde tentoraz skutočne do tuhého. V takzvanej Aréne súbojov sa proti sebe postavia súťažiaci s najväčším vekovým rozdielom. Rozhodovať sa teda bude medzi najmladším Marekom a najstarším harcovníkom Mirom.

O miestenku v súťaži budú musieť zabojovať tak, aby z daných disciplín získali dva víťazne body. Prvé kolo s názvom Gladiátor sa bude niesť v znamení sily a šikovnosti súperov. Úloha bude v tomto prípade jasná – vytlačiť súpera pomocou koženého štítu bez kontaktu rúk alebo inej časti tela z vyznačeného kruhu.

Po fyzicky náročnom súboji bude nasledovať druhé kolo, ktoré tvorcovia pomenovali ako Pálffyho glóbus. Tu sa preverí najmä zručnosť a bystrosť oboch odhodlancov, ktorí budú musieť poskladať glóbus nielen do identického tvaru, ale svoju myseľ potrápia aj správnym umiestnením daných častí zemegule.

Ak by sa v týchto disciplínach nerozhodlo, tak bude nasledovať tretie kolo, ktoré sa volá Prejdi medzi nepriateľmi. V tomto prípade vyhráva práve ten, kto preukáže väčšiu obratnosť a zlomovú taktiku. Obaja muži sa budú musieť dostať na druhý koniec úzkej dosky v čo najrýchlejšom intervale. V ruke budú dokonca držať aj preplnenú čašu s vínom, ktorú ale nesmú vyliať. Kto z tejto dvojice napokon uspeje, tak to si môžete pozrieť už v dnešnej strhujúcej epizóde Návštevníkov.

Viac o téme: Návštevníci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu