Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

SNS na čele s Dankom má nový volebný song: "Moje miesto" vraj ukazuje, aká je krásna naša vlasť

Andrej Danko Zobraziť galériu (2)
Andrej Danko (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Marcové parlamentné voľby sa nezadržateľne blížia a okrem programov, billboardov či iných reklám, každá strana či hnutie na Slovensku hľadá nové spôsoby, ako si získať ľudí a ich hlasy. Slovenská národná strana počas Vianoc dokonca stavila na pieseň s názvom Moje miesto, o ktorej tvrdí, že nám pripomína, aká je naša vlasť krásna. Jej interpretom je bývalý účastník SuperStar Samo Tomeček.

Vojna medzi Flašíkovcami a Dankom z SNS pokračuje: Fedora naštvali utečenci, FOTO jeh odkazu!

"Milí priatelia! Na Vianoce sme si pre Vás pripravili malý darček. Je to volebná pieseň SNS, ktorá nesie názov Moje miesto. Veríme, že Slovákom, ktorí museli tráviť Vianoce ďaleko od svojej rodiny v zahraničí pripomenie ich domov a Vám, ktorí trávite tieto sviatky v kruhu svojich najbližších pripomenie aká je naša vlasť krásna," píše sa vo facebookovom statuse zverejnenom 25. decembra v profile Slovenskej národnej strany.

SNS na čele s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SNS)

Na vnútornej strane obalu k CD s piesňou sa nachádza príhovor predsedu strany Andreja Danka, ktorý ľuďom odkázal: "Príjmite tento osobný dar. Verím, že počas počúvania tejto našej skladby si vychutnáte všetky krásy Slovenska. Nech Vám táto naša pieseň spríjemní každú chvíľu, nech Vám spríjemní precítenie Slovenska, jeho prekrásnej prírody, vodných zdrojov, hôr, dolín, krásnych riek a, samozrejme, dobrých ľudí." Na záver však nezabudol ešte pripomenúť, že aby sa na Slovensku dôstojne žilo, treba zmeniť štát, čoho zárukou je politika SNS.

Volebný song SNS - Moje miesto

Viac o téme: Andrej Danko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu