Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rychtář sa zrejme plánuje nasťahovať k exmanželke: Zabudol už na Džambulku?

Takto vyzerala Darina Nová po bitke, ktorú jej exmanžel uštedril Zobraziť galériu (11)
Takto vyzerala Darina Nová po bitke, ktorú jej exmanžel uštedril

PRAHA - Vdovec po Ivete Bartošovej Jozef Rychtář vystupuje pred verejnosťou ako trúchliaci a zdrvený partner, no napriek tomu ho dnes prichytili v Říčanoch, kde býva aj jeho exmanželka. Vyzerá to tak, že sa chce uzmieriť a po pohrebe sa k nej aj nasťahovať, uvádza Blesk.cz.

Rychtářova exmanželka Darina Nová si v dome Říčanoch spokojne nažívala od rozvodu v roku 2012. Spoločné vlastníctvo nehnuteľnosti však v súčasnosti znamená problém, kvôli ktorému hrozí, že sa obávaný bývalý manžel vráti. Ten sa po smrti Bartošovej rozhodol odsťahovať sa z domu v Uhřinevsi, kde spolu bývali.

Darinina najlepšia kamarátka sa však o ňu bojí. "Neprizná to, ale má strach! Už ju zmlátil v minulosti ako psa," vyjadrila sa pre český portál.

Obavy exmanželky zrejme nebudú neopodstatnené. Rychtář sa v aute po Bartošovej vybral do Říčan, kde sídli i jeho firma a má na dom právny nárok, čo priznala aj právnička Věra Sedloňová, ktorá od neho vysúdila štvrť milióna českých korún za urážky na jej adresu. "Nárok má, pretože aj keď z malej časti, má na dome svoj podiel. Ako to ale Darina plánuje riešiť, vám nepoviem, zatiaľ som sa s ňou o tom nerozprávala, teda nemám právo sa k tomu vyjadrovať," povedala Blesku.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu