Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lacná rakva pre Bartošovú (†48): Je hanba, v čom ju Rychtář pochová!

Iveta Bartošová bude pochovaná v sériovo vyrábanej smrekovej rakve, ktorej cena predstavuje zhruba 180 eur. Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová bude pochovaná v sériovo vyrábanej smrekovej rakve, ktorej cena predstavuje zhruba 180 eur.

PRAHA – Ďalší nepochopiteľný krok! Správanie vdovca po Ivete Bartošovej (†48) Josefa Rychtářa (56) udivuje nejedného človeka. Po nápade s pochovaním speváčky v svadobných šatách prichádza s ďalším prekvapením. A to s výberom rakvy. Bývalý ochrankár totiž zvolil obyčajného "lacňáka", ktorého cena sa pohybuje kdesi na úrovni 180 eur. České médiá sa zhodujú v tom, že speváčka by mala byť pochovaná podstatne dôstojnejšie.

Dátum pohrebu Ivety Bartošovej síce ešte nie je známy, no truhla so speváčkiným telom bola už dnes prevezená do strašnického krematória. Keďže vdovec strávil zhruba 5 hodín na policajnom výsluchu, presun rakvy mal na starosti jeho syn.

Viaceré české médiá si pri pohľade na truhlu, ktorú vybral Josef Rychtář, kládli otázku, prečo vdovec tak šetril. Cena sériovo vyrábanej smrekovej rakvy s pozláteným zdobením totiž predstavuje zhruba 180 eur. Speváčka, ktorá má za sebou hviezdnu kariéru, by si zaslúžila o čosi dôstojnejšie miesto posledného odpočinku. Veď napríklad herec Radoslav Brzobohatý bol pochovaný v honosnej rakve vyrobenej na mieru, ktorá niesla jeho obľúbenú modrú farbu.

Ako pre český server Blesk.cz prezradila pracovníčka krematória, nie je vôbec jasné, kedy sa pohreb speváčky uskutoční. „Uloženie tela zosnulého v chladiacom boxe nie je časovo obmedzené. Záleží na pozostalej rodine, ako dlho tu ostatky ponechá. Nie je ani podmienkou, že keď je telo uložené u nás, že sa tu musí konať aj pohreb,” prezradila zamestnankyňa inštitúcie. Podľa posledných informácií nie je rakva zaplombovaná, takže je celkom pravdepodobné, že Rychtář sa bude na svoju mŕtvu manželku ešte chcieť pozrieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu