Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Geniálne prekvapenie na letisku: Aha, ako zaskočili polmiliónteho cestujúceho!

Flashmob na varšavskom letisku
Flashmob na varšavskom letisku (Zdroj: YouTube)

VARŠAVA - Poľské aerolinky nedávno oslávili isté výročie a pri tej príležitosti pripravili prekvapenie pre jedného zákazníka. Originalitu im naozaj uprieť nemožno. Dotyčný mladík bol z toho všetkého poriadne šokovaný. Ale príjemne.

Poľská letecká spoločnosť LOT pred pár dňami na varšavskom letisku Fryderyka Chopina privítala polmiliónteho cestujúceho Boeingu 787 Dreamliner. Pre neho, ale aj pre ostatných pasažierov si nacvičila milé prekvapenie.

Maciej Kolodziej si kúpil letenku z Varšavy do New Yorku. Keď prišiel na letisko, namieril si to rovno k check-in-u. A práve tento moment spustil flashmob, čiže bleskové zábavné vystúpenie, ktoré prebieha na verejnosti. Umelci z Rímskeho tanečného divadla predviedli tanečné číslo sprevádzané osvedčenými hitmi ako "Mamma Mia" či "I Have A Dream". Šťastný mladík okrem toho dostal aj dar a svoj let absolvoval v biznis triede.

Podobné udalosti sú dobré na to, že dokážu u niektorých cestujúcich zmierniť strach z lietania a celkovo navodia na letisku dobrú náladu. Možno by preto bolo fajn, keby sa konali častejšie. Na druhej strane by tak ale zrejme stratili svoje čaro.

Flashmob na varšavskom letisku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu