Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Študenti Ekonomickej univerzity šokovali profesorov: Toto im predviedli!

Študenti to poriadne roztočili
Študenti to poriadne roztočili (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Slovenskí študenti nie sú žiadni suchári, o čom nás momentálne presviedča video, ktoré bolo nakrútené na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave. Profesorov dokonale zaskočili, keď im ukázali, že okrem vedomostí disponujú aj inými stránkami, s ktorými stojí za to sa pochváliť.

Vaše tipy

Flashmob je blesková zábavná akcia, pri ktorej sa na jednom mieste stretne viacero ľudí, ktorí urobia niečo zábavné. Väčšinou ide o nejakú tanečnú choreografiu. Nedávno sa týmto spôsobom predviedli aj poslucháči Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity počas vyhodnotenia klubovej činnosti za asistencie šiestich profesionálnych tanečníčok.

Zo sedadla sa najprv z ničoho nič zdvihol mladík v čiernom saku, ktorý začal do rytmu piesne od skupiny Maroon 5 predstierať hru na gitaru. O malú chvíľku sa k nemu pridali dve dievčatá, neskôr ďalšie a nakoniec ich pred očami zhruba dvesto prítomných spolužiakov a vedenia fakulty tancovalo viac ako desať.

Študenti týmto vystúpením ukázali, že škola nemusí vždy znamenať len nudu a dlhé hodiny vysedávania v lavici. Ocenili ho aj mnohí užívatelia. "Skvelý nápad, ako spropagovať univerzitu a činnosť klubu," napísala Katarína. Nie všetkým bol ale flashmob po chuti. "Absolútne postrádam zmysel tohto videa. Maximálne trápne," poznamenala Michaela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu