Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najhorší vyhadzov v SuperStar: Emočný kolaps Farnej, plač moderátorky a aj divákov!

Jaroslav Smejkal skončil v piatom finálovom kole. Jeho odchod sprevádzali obrovské emócie. Plakal on, Ewa Farna a aj Zora Kepková. Zobraziť galériu (62)
Jaroslav Smejkal skončil v piatom finálovom kole. Jeho odchod sprevádzali obrovské emócie. Plakal on, Ewa Farna a aj Zora Kepková. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - V hre ich zostalo už len sedem! V nedeľu pokračovala SuperStar piatym finálovým prenosom. V ňom sa musel so speváckou súťažou rozlúčiť Jaroslav Smejkal (21) z Turnova. Osudným sa mu stalo kolo venované legendárnym hitom. Odchod potetovaného mladíka zo šou sprevádzali obrovské emócie. Plakal nielen on, ale aj porotkyňa Ewa Farna (19), moderátorka Zora Kepková (23) a tiež diváci.

SuperStar v nedeľu pokračovala piatym finálovým kolom. To sa nieslo v duchu legendárnych hitov. Najväčším prekvapením priameho prenosu bola Kristína Debnárová, ktorej prevedenie skladby Belive od speváčky Cher vyrazilo mnohým dych. Odborná porota jednohlasne označila jej výkon za to najkvalitnejšie, čo večer počuli. Sedemnásťročná rodáčka z Ružomberku dokonca zatienila aj favorizovanú Veroniku Stýblovú s jej verziou piesne Vyznanie od Mariky Gombitovej.

Galéria: FOTOreportáž - 5. finálové kolo SuperStar

Dobré spomienky na živé vysielanie však nebude mať Jaroslav Smejkal. Ten sa totiž musel rozlúčiť so speváckou šou. V jeho prípade išlo o doposiaľ najemotívnejší koniec. V šou totiž zostali už len tí najkvalitnejší, čo má za následok, že každé vyraďovanie bude z kola na kolo horšie. Potetovanému mladíkovi sa vypomstila skladba Every Breath You Take od skupiny Police. Paradoxné pritom je, že práve po jej odspievaní vyšla na pódium Ewa Farna a na kolenách požiadala Jaroslava, aby s ňou naspieval duet. On súhlasil.

Nečudo teda, že práve porotkyňa znášala Smejkalovo vyradenie obzvlášť ťažko. Po ohlásení verdiktu Romanom Juraškom nedokázala zastaviť slzy. Tvár si kryla rukami a utierala si uplakané oči. Emócie zmohli aj moderátorku Zoru Kepkovú. Plakali súťažiaci a aj diváci. Jednoznačne išlo o doposiaľ najťažšiu rozlúčku v súťaži.

Počas ďakovnej reči sa talentovanému spevákovi lámal hlas a ťažko hľadali slová. „Chcel by som poďakovať za všetku podporu. Buď formou esemes hlasov alebo osobnej podpory. Veľmi si to vážim. Rozhodne nehodím muziku do žita. Som rád, že som spoznal túto partiu ľudí. Sú skvelí. Ďakujem im,“ uzavrel svoje pôsobenie v šou so slzami v očiach Jaroslav.

Ak ste zvedaví, čo hovorí na svoje účinkovanie v šou, nenechajte si ujsť utorkový online rozhovor. Štartujeme o 7:45 ráno. Viac informácií TU!

VIDEÁ zo SuperStar: Takto spieval vypadnutý Smejkal, prekvapila Debnárová!

Bez čoho si to sexy moderátorka Zora Kepková nevie predstaviť?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu