Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásnej superstaristke Mandzákovej vyliezali prsia: Toto na obrazovke nebolo!

Tereza v outfite s hlbokým výstrihom nemohla spievať. V panike si strhla z chrbta krídla. Zobraziť galériu (10)
Tereza v outfite s hlbokým výstrihom nemohla spievať. V panike si strhla z chrbta krídla.

PRAHA - Takto sexi ešte nebola! Tereza Mandzáková (18) sa počas generálky nedeľnej SuperStar postavila na pódium v kratučkých bielych šatách s priesvitným vrchom a s mimoriadne hlbokým výstrihom. Spolu s krídlami na chrbte pôsobila ako zvodný anjel. Takýmto vizuálom mala umocniť celkový dojem zo skladby od Robbieho Williamsa s názvom Angels. Nakoniec sa však ukázala v úplne inom kostýme. Dôvod? Pri spievaní v pôvodnom outfite sa necítila pohodlne a mala problémy s dychom. Pozrite si, o čo ste boli kvôli tomu ochudobnení.

Stále viac zvodná! Tereza Mandzáková dostáva vďaka svojej ukážkovej postavičke čoraz zvodnejšie modely od stylistov. Na nedeľný prenos jej pripravili biely outfit s priesvitným vrškom. A akoby to nestačilo, aj výstrih bol naozaj štedrý. Na generálke sa tak východniarka predstavila s poodhalenými prsiami.

Galéria: FOTOreportáž - 5. finálové kolo SuperStar

V samotnom vysielaní si však diváci takýto pohľad neužili. Videli ju oblečenú úplne inak. Tmavovláska sa totiž pri nácviku takmer udusila. „Už po prvých tónoch si začala panicky strhávať anjelské krídla. Nemohla totiž chytiť dych,” informuje portál Prásk.tv.

Biele šaty boli teda zrejme tesné a v kombinácii s popruhmi krídel nedávali Tereza dýchať. Kostyméri jej preto museli dať na obraz iný styling. „Šaty, ktoré napokon mala na sebe, boli pôvodne pripravené ako prvé. Neskôr moje kolegyne napadlo prepojiť kostým s témou piesne a vymysleli anjelský outfit. Na generálke ale zistili, že krídla Terezku obmedzujú pri speve,” povedala nám Petra Marko. „Osobne sa mi ten anjelský zdal dokonalý, škoda ho. No komfort spevákov je dôležitý, takže rozhodnutie kolegov rešpektujem,” dodala majiteľka agentúry, ktorá superstaristov oblieka.

Tereza mala na generálke takýto výstrih.
Zobraziť galériu (10)
Tereza mala na generálke takýto výstrih.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu