Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizácky superstarista roky skrýval ťaživé tajomstvo: Áno, som gej!

Jaroslav Smejkal priznal svoju lásku k rovnakému pohlaviu. Zobraziť galériu (5)
Jaroslav Smejkal priznal svoju lásku k rovnakému pohlaviu.

PRAHA - Priznal orientáciu! Jaroslav Smejkal (23) sa zviditeľnil v markizáckej SuperStar. Už v tom čase sa špekulovalo o jeho náklonnosti k rovnakému pohlaviu. Potetovaný mladík sa tomu bránil a tvrdil, že gej nie je. Rok a pol po skončení speváckej súťaže však vyšiel s pravdou von. Verejne vyhlásil, že je homosexuál a vie to o sebe už dlho.

A je to vonku! Jaroslav Smejkal v čase účinkovania v markizáckej SuperStar 2013 čelil podozreniam, že je homosexuál. „Vôbec neviem, kde vznikla tá špekulácia, že som gej. Moja sexuálna orientácia je v úplnom poriadku,” tvrdil vtedy mladík. Teraz sa však sa odhodlal k verejnému priznaniu. 

A to rovno pred kamerou. „Je to po prvý raz takto mediálne. Moja láska k pohlaviu je k tomu rovnakému,” prezradil portálu Prask.tv. No tieto slová nevyslovil úplne bez problémov. „Myslel som si, že to bude ľahšie. Ale už bolo na čase to urobiť, pretože už to viem dlhú dobu. Príde mi to fér voči všetkým ľuďom v mojom okolí a voči fanúšikom,” povedal Smejkal. 

Spevák zároveň priznal, že v minulosti nebol v tomto smere príliš úprimný. „Gej komunitu veľmi podporujem, ale vždy som bol trochu pokrytecký,” uznal teraz Jaro. „Zistil som v poslednej dobe, že nielen klamem ľuďom okolo seba, ale hlavne potom klamem aj sám sebe,” dodal. 

Sám pritom pozná pravdu už roky, ale nezmieroval sa s tým ľahko. „Človek, keď sa to dozvie v nejakých 14-tich, tak mu to príde nereálne: ‚Prečo práve ja?‛ Priznám sa, nechcel som to,” zveril sa Prásku. Svojej matke a sestre to mladík oznámil na prahu dospelosti, otcovi skutočnosť tajil ešte dva roky. Nakoniec ho však prekvapil pozitívnou reakciou - neodsúdil ho, ani nezavrhol. „Keď dostanete od rodiny podporu, to je to najhlavnejšie. V živote človek nepotrebuje nič iné, keď za ním stojí rodina,” povedal Smejkal. 

Na záver spevák pripojil výzvu pre ostatných. „Hlavne to v sebe neduste a priznajte to. Tým sa okolo vás vytvoria ľudia, ktorí vás budú milovať takých, akí ste,” poradil ľuďom, ktorí s priznaním ešte váhajú.

VIDEO: Pieseň Jara Smejkala o nešťastnej láske

Klip Jara Smejkala

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu