Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ďalšie TAJOMSTVO markizáckej superstaristky: Okrem svadby aj... TRI DETI!

Debbi v SuperStar Zobraziť galériu (3)
Debbi v SuperStar

PRAHA - V markizáckej SuperStar verejnosť spoznala aj speváčku Deborah Kahl alias Debbi (29). Tá sa pred tromi mesiacmi tajne vydala. A teraz vyšlo najavo, že okrem manžela má aj tri deti!

V auguste speváčka Marta Jandová bonzla svoju kolegyňu Debbi, že je z nej už vydatá pani. 

Teraz o svojom súkromí prehovorila aj bývalá superstaristka a odhalila ďalšie prekvapivé skutočnosti! Zrazu je z nej totiž aj trojnásobná mama, hoci nevlastná. Jej manžel Tomáš má totiž tri deti z predchádzajúceho vzťahu. 

„S Tomášom sme sa dali dokopy, keď bolo jeho mladšie dievčatko veľmi malé, a to sa ešte prebaľovalo o sto šesť,” prezradila Debbi v šou 7 pádů Honzy Dědka.

Ďalšie TAJOMSTVO markizáckej superstaristky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DK)

Umelkyňa netajila, že prebaľovanie nepatrí medzi jej obľúbené činnosti a takzvaný "veľký biznis" nechávala práve na svojho partnera. „Stalo sa raz, že to vybuchlo a manžel tam nebol, tak som ju v tom samozrejme nenechala stáť, kým sa ocko vráti. Ale mala som slzy v očiach,” nešetrila úprimnosťou. 

A vďaka týmto skúsenostiam vlastné deti ešte neplánuje. „Cez letné prázdniny boli u nás deti týždeň v kuse. Je to super, ale tiež náročné. U otca je sloboda, deti behajú, kričia, nie je tam režim. Po týždni, keď sme išli v posledný večer spať, deti už spali, ja polomŕtva v spálni a Tomáš tam vošiel a hovorí: Čo keby bolo v kolíske ešte plačúce bábätko? Tak to bol ten moment, keď som si povedala, že minimálne päť rokov sa toto ešte nestane,” vyhlásila speváčka. Tak sa nechajme prekvapiť, či toto svoje "predsavzatie" aj dodrží alebo nakoniec privíta vlastné dieťatko skôr. 

Ďalšie TAJOMSTVO markizáckej superstaristky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DK)

Viac o téme: DebbiDeborah Kahl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu