Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Sklamaná Kahlová: Bol to pre mňa šok! Mala vypadnúť iná!

Deborah Kahlová plakala aj po skončení prenosu. Zobraziť galériu (12)
Deborah Kahlová plakala aj po skončení prenosu.

BRATISLAVA – Sen sa jej definitívne rozplynul! Mladá česká speváčka Deborah Kahlová (16) nedostala včera večer na postup dostatok diváckych SMS hlasov. Musela preto opustiť Česko Slovenskú SuperStar. Pre topky.sk tesne po vypadnutí sympatická brunetka priznala, čo sa v nej po vyhlásení výsledkov odohrávalo.

Prvé rozhodnutie v speváckej šou bolo plné napätia a očakávania, ktorí štyria semifinalisti opustia Česko Slovenskú SuperStar Najväčším prekvapením večera bolo vyradenie Deborah Kahlovej. Tesne pred vyhlásením výsledkov totiž ostala na pódiu iba ona spolu s Adrianou Kopeckou (21), ktorú porota v nedeľu najviac skritizovala. Logicky si preto väčšina myslela, že vypadne práve Adriana. Na počudovanie sa tak nestalo. Šou musela opustiť Deborah. 

Topky.sk mladú Češku tesne po vypadnutí vyspovedali a zisťovali, čo si myslí o vyradení. „Zľakla som sa. Bol to pre mňa šok. Svet sa pre mňa nezrúti. Je to smutné,“ povedala so slzami v očiach Deborah a pokračovala: „Ja som si kvôli porote, ktorá Adrianu kritizovala, tak na 70% myslela, že by som mohla postúpiť,“ netajila svoje pocity Kahlová. Viac sa dozviete vo videu.

 

Sledujte TOPKY TV: Deborah Kahlová o svojich pocitoch z vypadnutia i o tom, čo bolo najhoršie v SuperStar.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu