Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúce priznanie známej superstaristky: Mám psychickú poruchu!

Debbi Kahl Zobraziť galériu (5)
Debbi Kahl (Zdroj: Facebook D.K.)

PRAHA - Povedala to na rovinu! Divoké párty a alkoholické radovánky sú neodlučiteľnou súčasťou života mnohých známych osobností. Výnimkou nebola ani česká speváčka Debbi Kahl (23), ktorá si svoju rýchlo kvasenú slávu užívala viac ako dosť. Známa hudobníčka ale bujarý život nezvládala práve najlepšie. Za všetkým je psychická porucha.

Deborah Kahl, známejšia skôr pod pseudonymom Debbi, sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala účinkovaním v prvej sérii Česko Slovenskej Superstar. Napriek tomu, že sa v súťaži príliš dlho neohriala, svoju spevácku kariéru odštartovala ihneď potom, čo do éteru vypustila svoj prvý hit.

S pribúdajúcou slávou a početnými speváckymi vystúpeniami sú však úzko spojené aj bujaré oslavy a divoké párty. A tomu sa samozrejme nevyhla ani známa ryšavka. Speváčka sa ale odovzdala bláznivému žúrovaniu natoľko, že nežiaduce účinky alkoholu znášala pomerne ťažko. „Najhoršie bolo, že som vôbec netušila, čo sa so mnou deje. Vtedy som sa zverila mame, ktorá ma zobrala do Centra krízovej intervencie v Bohniciach. Tam mi vysvetlili, že s najväčšou pravdepodobnosťou trpím panickou poruchou,“ prezradila pre týždenník Téma sympatická Češka.

Mladá speváčka sa tak po nepríjemnej skúsenosti rozhodla pre razantný krok a s alkoholickými radovánkami raz a navždy skoncovala. „Skúsila som trojmesačnú detoxikačnú kúru, kde som nemala ani kvapku alkoholu. Navyše som výrazne schudla. A musím uznať, že mi čistá hlava vyhovuje. Sem-tam si dám pohár vína, ale vychutnávam si ho veľmi pomaly, pretože s tou panickou poruchou nesmiem piť alkohol rýchlo, aby som sa hneď neopila a nebolo mi zle,“ priznala Debbi.

Speváčka sa už dva roky vyhýba tvrdému alkoholu, cíti sa oveľa lepšie a prehýrené noci sú pre ňu už len tiene minulosti. Nuž, všetko zlé je na niečo dobré a v tomto prípade to zabralo snáď dvojnásobne.

Viac o téme: Debbi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu