Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúce odhalenie: Toto je tajný tromf Markízy v SuperStar!

Paľo Habera nekončí! Zasadne aj do poroty novej SuperStar. Zobraziť galériu (10)
Paľo Habera nekončí! Zasadne aj do poroty novej SuperStar.

BRATISLAVA - Šok! Markíza a česká televízia Nova momentálne intenzívne pracujú na prípravách ďalšej série SuperStar. Podľa zákulisných zdrojov má prísť na obrazovky vylepšená a s novými tvárami. Preto je prekvapivé, že sa do porotcovskej zostavy rozhodli tvorcovia zakomponovať najstabilnejšieho člena - Paľa Haberu (50). Obzvlášť, keď kat pred dvomi rokmi vyhlásil, že s týmto projektom končí.

Čo ho zlomilo? Paľo Habera koncom roku 2010 prekvapujúco oznámil, že si chce od SuperStar oddýchnuť. „Myslím si, že sedemkrát stačilo,” povedal nám vtedy nekompromisný porotca. V tom čase mal za sebou hodnotenie v šou Slovensko má talent, Talentmanii, troch sériách Slovensko má Superstar a práve sa rozbiehala druhá česko-slovenská verzia tohto projektu.

Zdá sa však, že únava z porotcovania už speváka prešla. Zistili sme, že súhlasil s účinkovaním v novej sérii speváckej súťaže. Znamená to teda, že nevynechá ani jeden ročník a ako jediný môže byť označený za skutočne stabilnú súčasť hodnotiacej komisie v šou.

Táto správa je o to prekvapivejšia, že zdroje zo zákulisia avizovali úplne nové tváre pripravovanej SuperStar. To by bol pri piatom hľadaní speváckej hviezdy logický krok. Tvorcovia sa totiž musia poriadne snažiť, aby program nevyzeral ošúchane. Zdá sa však, že bez Haberu si ho predstaviť nevedia. Ďalšou doteraz odhalenou súčasťou poroty je mladá česká speváčka Ewa Farna, ktorá má poľské korene.

Dôvodom, prečo líder Teamu opäť s ponukou súhlasil, je zrejme ukončenie vystupovania s kapelou. Pred dvomi rokmi povedal, že skupina si zaslúži, aby sa jej venoval. V máji však jej kariéru ukončil posledným koncertom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu