Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z toho odpadnete: Moderátormi SuperStar sexi blondínka aj markizácky „panic“!

Novými moderátormi SuperStar budú Zora Kepková a Roman Juraško. Zobraziť galériu (8)
Novými moderátormi SuperStar budú Zora Kepková a Roman Juraško.

BRATISLAVA – Tvorcovia SuperStar sa netajili tým, že v aktuálnej sérii speváckej súťaže dôjde k výrazným zmenám na poste moderátorov a porotcov. A tak sa aj stalo. Jedinou výnimkou, ktorá potvrdzuje pravidlo, je Paľo Habera. Ten sa v šou objaví opäť. Azda najväčším prekvapením sú mená tých, ktorí budú medzinárodný projekt uvádzať. Televízie totiž stavili na sexi blondínku Zoru Kepkovú (22) zo Snídaně s Novou a Romana Juraška (33) z markizáckeho Telerána.

Moderovanie veľkolepých medzinárodných projektov je príležitosťou, ktorá sa neodmieta. Svoje o tom vie aj viacero známych tvárí, ktoré hľadali šťastie na kamerových skúškach k pripravovanému ročníku SuperStar. Podľa našich informácií si na lukratívne miestečko trúfali napríklad Kveta Horváthová, či rádioví spíkri Michal Sabo a Monika Zázrivcová.

Exkluzívny post sa ale napokon podarilo získať Romanovi Juraškovi, ktorý dlhodobo pôsobí v markizáckom Teleráne, vďaka čomu je na živé vysielanie už zvyknutý. V jeho prospech nahráva aj fakt, že má dostatok televíznych skúseností. Čo sa ale týka veľkých medzinárodných projektov, tak sa jedná o Juraškovu prvotinu. Ešte nikdy nič podobné nemoderoval.

Markizák sa netajil tým, že sú jeho pocity rôzne. „Samozrejme sa veľmi teším z toho, že si ma vybrali. Na jednej strane je tu veľká radosť, na druhej prirodzený pocit zodpovednosti a tréma. Nemáme ešte šajnu, čo nás čaká, ale suma sumárum sa veľmi teším,“ povedal nám na adresu nového fleku Juraško.

Po jeho boku sa v speváckej šou predvedie kráska od našich západných susedov Zora Kepková. Tá taktiež žiadnu reláciu podobného formátu doposiaľ nemoderovala. Sympatická blondínka v televízii Nova uvádza ranný program podobne ako Roman. Priame prenosy by jej teda problém robiť nemali. Okrem toho sa postará aj o príjemný vizuálny zážitok, keďže má šarmu na rozdávanie. 

Zatiaľ čo na moderátorských postoch došlo k úplným zmenám, na stoličkách porotcov sa objavia aj staré známe tváre. Popri stálici speváckej súťaže Paľovi Haberovi bude o nádejných spevákoch rozhodovať aj Ondřej Soukup, ktorého v tejto úlohe u našich západných susedov dobre poznajú. Novinkou pre všetkých bude ale Ewa Farna, ktorá trojicu porotcov uzatvára.

Tip: Vonku je tma a tebe sa nič nechce? Pozrite si telku! Program nájdeš na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu