Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Nová hviezda Markízy: Pred objektívom zvodná cica, mimo neho fádna mica!

Ewa Farna je v súkromí ako šedá myška. Pred kamerami a objektívom fotoaparátov sa mení na sexi šelmu. Zobraziť galériu (11)
Ewa Farna je v súkromí ako šedá myška. Pred kamerami a objektívom fotoaparátov sa mení na sexi šelmu.

PRAHA – Ako šedá myška! Ewa Farna (19) sa už čoskoro predvedie v úlohe porotkyne speváckej šou SuperStar, ktorú spúšťa televízia Markíza na jar budúceho roka. Hoci speváčka srší pred kamerami a objektívom fotoaparátov sexepílom, v súkromí je to úplne inak. Počas všedného dňa by ste ju totiž medzi ostatnými tínedžerkami ani nespoznali.

Obyčajná a nevýrazná! Speváčke Ewe Farnej je imidž sexice dosť blízky. Okrem výrazného líčenia rada siahne aj po extravagantnejších kúskoch oblečenia, vďaka ktorým pošteklí fantáziu nejedného chlapa. V súkromí sa však mení na šedú myšku, ktorá ľahko splynie s davom.

Potvrdzujú to aj zábery, ktoré zachytávajú speváčku na pracovnom stretnutí s režisérom Pepe Majeským. Ten má na starosti priebeh galavečera Český slavík, kde podľa našich informácií predvedie aj budúca porotkyňa SuperStar. „Dlho sa nemohli zhodnúť na tom, s akou skladbou Ewa vystúpi. Nakoniec sa dohodli na novej bondovke Skyfall od Adele a obaja boli spokojní,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Slávnostné odovzdávanie hudobných cien sa koná už zajtra. Dá sa predpokladať, že Ewa si dá na svojom outfite určite záležať. Vďaka pomoci profesionálov sa tak opäť premení na zvodnú sexicu, na akú sme v jej prípade skrátka zvyknutí.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnes či na víkend. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu