Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Habera končí kariéru trapasom: Toto mu teda nevyšlo!

Paľo Habera si vyrobil na koncerte vtipný trapas. Zobraziť galériu (6)
Paľo Habera si vyrobil na koncerte vtipný trapas.

KOŠICE - Rozlúčkové turné! Pavol Habera (50) momentálne putuje po Slovensku so svojou skupinou Team, s ktorou poslednými koncertmi završujú kariéru. Niektorých fanúšikov však hudobník vystúpením poriadne sklamal, iným je na smiech. Na zázname z košického koncertu to totiž vyzerá tak, že obávaný kat zo speváckych súťaží využil na pódiu playback. A to v nie príliš vhodnej chvíli.

Vaše tipy

Paľo Habera v speváckych súťažiach nikdy nešiel po kritiku ďaleko. Teraz sa však s ňou musí vyrovnávať on sám. V rámci rozlúčkového koncertu sa totiž so skupinou Team zastavil v Košiciach, kde si urobil menšiu hanbu. Fanúšikom sa podarilo nakrútiť zábery, na ktorých spevák vôbec nepôsobí ako profesionál.

Habera sa rozhodol komunikovať s návštevníkmi koncertu a nasmeroval mikrofón do davu. Aj v tejto chvíli však bolo na štadióne počuť jeho hlas, akoby pokračoval v spievaní. „Som celkom sklamaný. Po všetkej tej kritike v talentových súťažiach išiel na playback? Celkom ma mrzí, že už mám kúpený lístok na koncert do Brna,” napísal fanúšik Lukáš.

Topky.sk sa pokúšali spojiť so samotným Haberom, no ten zareagoval iba tak, že vyjadrenie k tomuto incidentu nájdeme na stránke skupiny Team. „Sme tak trochu aj hrdí na to, že si myslíte, že spievame na playback, ale to nie je pravda. Pri práci v štúdiu a na koncerte existuje technika zdvojovania. Napríklad v štúdiu sa viackrát na seba naspieva to isté, aby to znelo mohutnejšie. Takže ak náhodou Paľo nespieva, ale robí s ľuďmi, a pritom je ho počuť, to ešte neznamená, že spieva na playback,” bráni sa kapela.

Podľa niektorých fanúšikov však aj predchádzajúci koncert v Prievidzi znel až príliš dokonale a nevyzeral na živý spev. My sme nahrávku pustili človeku, ktorý ozvučuje podobné podujatia. „To ich vyjadrenie ma pobavilo, ale chápem, že si nemôžu dovoliť takýto škandál, a preto to musia zakryť,” povedal nám s tým, že ak by išlo len o podporné vokály, dalo by sa to rozpoznať. „Ja by som ho neodsudzoval, len sa mal naučiť, kde si môže dovoliť dať mikrofón od úst. Bol to vtipný moment,” zasmial sa odborník. A smejú sa aj iní. Habera tak končí kariéru úplne inak, ako by si predstavoval.

VIDEO: Habera na koncerte v Košiciach

Habera

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu