Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vymaľujte si Divokú savanu

Zobraziť galériu (2)

Vychutnajte si novú knihu od Millie Marotta, autorky maľovanky Kráľovstvo Zvierat a Tropická krajina zázrakov. Tieto knihy označili čitatelia The Sunday Times za bestseller.

Teraz je tu ďalšia lahôdka s názvom Divoká savana – Dobrodružstvo maľovania.

„Už v detstve ma omámil svet prírody svojím kúzlom a v súčasnosti je hlavnou inšpiráciou mojej tvorby,“ tvrdí Millie Marotta. Prostredníctvom kresieb sa delí s ľuďmi o vášeň k prírode.

Objavte v Divokej savane steblá trávy kníšuce sa vo vetre a pomocou farieb vdýchnite život vtákom a dravcom. Prijmite pozvanie Miliiných osobitých ilustrácií, či už je to stádo divokých pakoní, alebo agama, ktorá vám vyrazí dych a vezmite do ruky ceruzku.

„Podľa psychológov sa počas vyfarbovania zapájajú centrá mozgu pre kreatívne vyjadrovanie a vyvažujú tak logické myslenie a organizačné procesy. Aktivujú sa časti mozgu súvisiace s jemnou motorikou a zmyslovým vnímaním. Zároveň si rozvíjate tvorivosť, zameriavate sa na konkrétnu činnosť, ktorá mozog zamestná a vytesní tak starosti, ktoré vás počas dňa sužovali,“ píše sa v článku Antistresové vymaľovánky naozaj fungujú na portáli Lepšídeň.sk.

Už desať-pätnásť minút maľovania denne osvieži vašu myseľ a dokáže ju zbaviť stresu, ktorý nám prinášajú moderné technológie a zhon modernej spoločnosti. Nebudete potrebovať alkohol ani cigaretku na uvoľnenie.

S perom a farbičkami v ruke teda prebádajte svet savany v sprievode vlastnej predstavivosti.
Zrelaxujte pri vyfarbovaní nádherných divokých stvorení, ktoré žijú na pastvinách, kde sa tráva pokojne vlní vo vetre.
Pri slove savana sa mnohým vynorí pred očami obraz africkej divočiny – levy, slony, zebry a antilopy. V knihe Divoká savana na vás číhajú aj tvory v úkryte, kengury zo saván severnej Austrálie, či ďalšie prekvapivé živočíchy žijúce na pastvinách v Južnej Amerike a Ázii.

Divoká Savana - dobrodružstvo maľovania sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu