Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rastlinné antibiotiká: Využívajte tajné zbrane prírody

Obal knihy Rastlinné antibiotiká Zobraziť galériu (2)
Obal knihy Rastlinné antibiotiká (Zdroj: PR)

Naučte sa využívať prírodné zdroje a liečiť najrôznejšie ochorenia bez chemických liečiv. Kniha Rastlinné antibiotiká prináša iný prístup k liečeniu najčastejších ochorení – a to pomocou rastlín, ktoré majú výrazné antibiotické účinky. Tieto prirodzené lieky nemajú vedľajšie účinky na naše zdravie a bojujú ako proti baktériám, tak i proti vírusom a plesniam.

Liečivé rastliny sú v boji proti chorobám a zdravotným neduhom používané už od nepamäti. Ak po nich siahnete, podporíte svoj imunitný systém v boji s choroboplodnými zárodkami a rýchlo a dôkladne sa uzdravíte. 

V publikácii Rastlinné antibiotiká nájdete zaujímavú históriu chemických antibiotík a pohľad na ich klady a ich zápory, vďaka čomu pochopíte ako fungujú, a na aké choroby sú vhodné. V ďalšej časti sa zoznámite s princípom pôsobenia prírodných liečiv a s podrobnými profilmi 30 najúčinnejších rastlinných antibiotík. Poslednú časť knihy tvoria najčastejšie infekčné choroby a možnosti ich prírodnej liečby doplnené rôznymi zaujímavými tipmi.

Vďaka knihe Rastlinné antibiotiká sa môžete naučiť ako rýchlejšie vyliečiť infekčné choroby; ako bez vedľajších účinkov poraziť nielen  baktérie, ale aj vírusy a plesne; ako si celkovo zlepšiť zdravotný stav; ako si posilniť imunitu; ako svoj organizmus zásobiť množstvom minerálov a vitamínov; ako lepšie hojiť rany; a ako posilniť účinok chemických antibiotík a zmierniť ich negatívne účinky.

Ukážka:

Syntetické antibiotiká teda v žiadnom prípade nepodporujú alebo nepovzbudzujú telu vlastné samoliečebné sily, ale iba eliminujú baktérie. Rastlinné liečivá naopak podporujú zdravie a prirodzené funkcie nášho tela. Už po použití rastlinných liečiv sa náš zdravotný stav zlepší, i keď z objektívneho pohľadu počet baktérií či vírusov ešte vôbec neklesol. Lepšie spíme, cítime sa silnejší a nie sme natoľko sužovaní chorobou.

Rastliny nielen znižujú počet baktérií, ale pomáhajú nášmu telu aj obnoviť obranný systém tak, aby pri ďalšom útoku mohol opäť stáť po našom boku. Rastlinné liečivá účinkujú rozličnými spôsobmi. Napríklad:

  • podporujú pečeň, náš najdôležitejší detoxikačný orgán;
  • zásobujú organizmus vitamínmi a minerálnymi látkami;
  • posilňujú črevnú sliznicu, aby dokázala rozlíšiť „dobré“ a „zlé“ baktérie;
  • zabezpečujú dôkladné prepláchnutie nášho tela, aby ho mohli opustiť odpadové látky, napríklad zvyšky odumretých choroboplodných zárodkov;
  • prispievajú k dobrému hojeniu rán, pretože sa starajú o účinnú dezinfekciu a novotvorbu kože.

Rôznorodými spôsobmi účinku nám rastliny pomôžu nielen chorobu prekonať, ale aj posilniť sa. Telo sa lepšie vyrovná s existujúcimi patogénmi a okrem toho si bude vedieť poradiť aj s ďalšími hrozbami.  

Kniha Rastlinné antibiotiká sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Viac o téme: Kniha Rastlinné antibiotiká
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu