Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nezahrávajte sa s citmi!

Obal knihy Šteklivé tajomstvá
Obal knihy Šteklivé tajomstvá (Zdroj: PR)

Fascinujúci romantický príbeh, ktorý uzatvára skvelú sériu o rode Huxtablovcov. Mary Baloghová opäť dokazuje, prečo patrí medzi najobľúbenejšie autorky historických romancí. „Áno, mimoriadne vydarené finále skvelej série o nezabudnuteľných Huxtablovcoch,“ napísal Library Journal o novinke Šteklivé tajomstvá.

Napriek neurodzenému pôvodu bola Hannah Reidová od svojich devätnástich rokov vojvodkyňou Dunbartovou.
Po manželovej smrti je konečne voľná a pevne rozhodnutá nájsť si milenca. Nemá ním byť nik iný ako záhadný a príťažlivý Constantine Huxtable, vychytený predstaviteľ londýnskej smotánky.

Nemanželský syn grófa Mertona nezdedil titul ani majetok, a keďže mu všetko odopreli, on sám si neodopiera nič: povráva sa, že si na svojom statku užíva zmyselné rozkoše a každý rok si vyberie za milenku čerstvú vdovu.

Krásna Hannah sa mu skvelo hodí na krátkodobý vzťah a zdá sa, že ani jej nejde o nič viac. Keď sa však títo dvaja vášniví neskrotní ľudia zblížia, zakrátko zistia, že nie je také jednoduché zahrávať sa s citmi a pritom sa nepopáliť...

„Ďalšie majstrovské dielo Mary Baloghovej – fascinujúci romantický príbeh o dôležitosti rodiny, o súcite, láske a odpustení.“
Fresh Fiction

Novinka Šteklivé tajomstvá ukazuje na veľmi podmanivom a pútavom príbehu, aké zradné môžu byť naše city. A najmä predsavzatia. Hannah i Constantine sondujú temné tajomstvá a zraniteľnosť ľudských životov. až sa do osídiel lásky, vášne a náklonnosti sami zapletú.
Fanúšičky série budú asi sklamané, keď dočítajú poslednú knihu tejto ságy, no rozhodne si povedia – lepšie ukončenie sme si ani nemohli želať.

Kniha Šteklivé tajomstvá sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu