Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nová Guinnessova kniha rekordov na rok 2015

Guinnessova kniha rekordov 2015 Zobraziť galériu (6)
Guinnessova kniha rekordov 2015

Tvorcovia „Guinnessovky“ si dávajú za cieľ motivovať bežných ľudí, aby robili nezvyčajné veci. Rekordmi zozbieranými v knihe chcú nielen zabávať, ale aj vzdelávať o tom, čo je vo svete naj. Neuveriteľné superlatívy nájdete vo všetkých kapitolách knihy. Tento rok pribudli napríklad rekordy v kategórii najdlhšia golfová palica (4,37 metra), najdlhší skok mačky (1,82 metra) a najväčšia zbierka predmetov spojených s Jamesom Bondom (12,463 suvenírov).

Vo vydaní Guinnessovej knihy rekordov pre rok 2015 nájdete aj rekordy týkajúce sa hľadania mimozemšťanov, podvodov a napodobenín, sociálnych médií alebo umelej inteligencie.

Guinnessova kniha rekordov je celosvetovou autoritou na všetky druhy rekordov. Publikácia oslavuje 60. výročie a prináša fotky, ktoré budú zverejnené po prvý krát a tisícky nových rekordov. Najznámejšia kniha superlatívov má svojich fanúšikov vo viac ako sto krajinách a každoročne sa prekladá do viac ako 20 jazykov. Vďaka tomu patrí k najpredávanejším knihám všetkých čias.

V knihe je aj tento rok opäť použitá 3D technológia, vďaka ktorej je možné pozrieť si k rekordom animácie. Stačí, ak si stiahnete aplikáciu a môžete sa porovnať s najvyšším mužom na svete alebo vidieť „naživo“ najjedovatejšieho pavúka na svete.

Vo vydaní na rok 2015, ktoré už je na pultoch kníhkupectiev, nájdete prehľad legendárnych rekordov, ale aj stovky fotografií rekordmanov, ktoré sú uverejnené po prvý krát. A samozrejme, je tu aj návod ako prihlásiť svoj rekord do súťaže. V e-knihe, ktorá je k papierovej zdarma, vstúpite do zákulisia GWR, kde uvidíte, ako sa rekordy posudzujú a otestujte si svoje rekordné vedomosti v guinnessovskom kvíze.

Novinka Guinnessova kniha rekordov 2015 sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu