Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Akcia mínus 50%: Odkyslite svoje telo, zlepšite sa v sexe a žite nebesky!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (13)
Ilustračné foto

Urobte to počas týchto Vianoc inak. Nečakajte, kým vás zaleje pot pri pohľade na povianočnú výpredajovú cenu darčeka, ktorý ste ešte pred Štedrým dňom kúpili draho. Zákazníkmi ocenený e-shop iPark.sk si pre vás pripravil predvianočné zľavy. Vďaka nim nielenže ušetríte, ale budete mať aj užitočný dar pre každého člena rodiny. Knihu, ktorou nikdy nič nepokazíte! Dnes dávame do pozornosti publikácie, vďaka ktorým možno odkysliť telo, zasvätiť sa do tajov sexu a žiť priam nebesky. A pozor, osobný odber po celej SR zdarma.

Internetový obchod iPark.sk si v spolupráci s vydavateľstvom Noxi pripravil predvianočný výpredaj. V ponuke sú tituly v akciovej cene mínus 50 percent. Ide o univerzálne druhy publikácií, pri ktorých si príde na svoje každý. Z tejto ponuky, ktorá platí do 15.11.2014, budú mať radosť všetci vaši milovaní. 
Kompletný prehľad ponúkaných kníh v akcii sa vám zobrazí po kliknutí >>SEM<<

Teraz osobný odber po celom Slovensku zdarma! Viac info>>

Odkyslenie tela - Patrizia Pfisterová

Kniha Odkyslenie tela, s podtitulom Unikátny zdroj mladosti a štíhlosti vám prináša program zdravia a dlhovekosti. "Keď som mala 38 rokov, urobila som si zdravotnú inventúru a zhrozila som sa. Na tele som mala starecké škvrny, vlasy mi šediveli a vypadávali, lámali sa mi nechty a pri výpočte problémov nesmiem zabudnúť na celulitídu, hemoroidy, kŕčové žily, nadváhu a alergiu. A to nebolo ešte všetko. Myslíte si, že sú to prirodzené príznaky starnutia, ktorým sa skrátka nedá vyhnúť? Mýlite sa! Skutočnou príčinou týchto ťažkostí je prekyslenie organizmu, tvrdí autorka knihy, s ktorou zistíte ako získate rovnováhu kyslých a zásaditých látok, a ako ľahko sa to dá dosiahnuť.
 

Odkyslenie tela v 10 krokoch - Patrizia Pfisterová

Kniha vám prináša rady, ako odkysliť organizmus v desiatich krokoch. Veľmi dôležité pre zdravie je, aby mal organizmus vyrovnané hodnoty medzi kyselinami a zásadami. Ak sa s vami stále vlečú rôzne choroby, či príznaky starnutia, napríklad aj celulitída, pomôže vám tento odkyslovací program, ktorý je rozdelený do desiatich krokov. Dočítate sa tu, ako si vyplaviť z tela toxíny pomocou zásaditých ponožiek a kúpeľov, na ktoré nájdete v knihe Odkyslenie tela v 10 krokoch presný recept. Ďalej je pre vás nachystaný postup, ako si zásobiť telo vitamínmi a minerálmi a ako rozpustiť kryštáliky kyselín v kĺboch, ktoré vám spôsobujú bolesti.

Posolstvo tvojho tela - Kurt Tepperwein

Každá choroba má svoju príčinu. V minulosti to boli najmä nedostatočná a málo hodnotná výživa a infekčné choroby, dnes je to nesprávna výživa, stres a vysoká duševná záťaž. Dôsledkom je duchovno-psychická nevyrovnanosť, na ktorú naše telo reaguje bolestivými a viditeľnými posolstvami. Choroby vás nabádajú, aby ste zmenili svoje myslenie a konanie. Kniha Posolstvo tvojho tela hovorí o súvislostiach medzi stresom, psychickými záťažami a ochoreniami orgánov. Naučí vás porozumieť reči orgánov a spoznať svoje chybné správanie.

Žitie priam nebeské - Kurt Tepperwein

Ak máte pocit, že "sa vám vybili batérie", potrebujete sa lepšie sústrediť alebo chcete dosiahnuť stratenú vnútornú rovnováhu, zaiste vám príde vhod osem himalájskych cvičení, ktoré nájdete v tejto knihe. Pomocou týchto cvičení v priebehu krátkeho času dosiahnete aj bez predchádzajúceho tréningu zvýšenie vitality, vystupňovanie kreativity, prehĺbenie trpezlivosti a zlepšenie fyzickej kondície. Premyslene zostavený komplex pohybov sa postará o to, aby sa z vás vyplavil stres, negatívne emócie a napätie, skrátka všetko, čoho sa vám v tele nahromadilo priveľa.
 

Učňovské životy duše - Brian L. Weiss

Autor tejto knižky mal zavedenú psychiatrickú prax, spokojné manželstvo a pokojný život. To však len dovtedy, kým do jeho ordinácie vstúpila Catherine, mladá žena trpiaca úzkosťou a strachom z celého sveta. Keď jej nezabrala bežná terapia, rozhodol sa vyskúšať hypnózu. Pacientka namiesto zážitkov z raného detstva začala opisovať situácie ľudí a udalosti, ktoré sa odohrali dávno pred jej narodením. Catherine v hypnóze cestovala časom od prehistorických jaskýň cez paláce starovekého Egypta až do vojnových čias minulého storočia. To však nebolo všetko. Catherine sa dostala do akéhosi "priestoru medzi životmi", odkiaľ prinášala odkazy od vyspelých duchovných bytostí, Majstrov, ktorí bdejú nielen nad nami, ale zrejme aj nad celým svetom... Autor knihy Brian L. Weiss napísal, čo reálne zažil so svojou pacientkou a pre mnohých čitateľov to bude šokujúce.
 

Životy minulé a budúce - Brian L. Weiss

Autor bestselleru Učňovské životy duše predstavuje nový spôsob terapie - nahliadnutie do budúcich životov. Ako často si želáte vidieť do budúcnosti? V knihe Životy minulé a budúce vám Dr. Brian L. Weiss ukáže, že je to možné. Vďaka poznaniu našej budúcnosti môžeme zlepšiť prítomnosť a zbaviť sa tak rôznych fóbií či tráum. Dr. Weiss je priekopníkom regresnej terapie - prostredníctvom hypnózy sprevádza svojich pacientov minulými životmi. Teraz opäť prekračuje hranice a necháva pacientov prejsť až do ďalekej budúcnosti. Vo svojej knihe opisuje zážitky ľudí počas ich putovania do minulých i budúcich životov, a to, ako ich toto poznanie ovplyvnilo.
 

Sexuálna inteligencia - Marty Klein

Dr. Klein v Sexuálnej inteligencii ukazuje, ako prestať so sebapozorovaním počas sexu, ako skoncovať s našimi pochybnosťami o výkone a sexuálnej normálnosti. "Nepomáham ľuďom, aby počas sexu lepšie "fungovali"," vraví. "Učím ľudí, ako sa uvoľniť a užívať si sex s telom, aké majú, s partnerom, ktorého majú a v situácii, v akej sa nachádzajú. Výsledkom je to, čo chceme všetci: sebarealizácia a vzrušujúci sex v každej etape nášho života.
 

Ukradnutá - Útek zo Sýrie - Louise Monaghan

Louise  prekročila prísne strážené hranice uprostred jednej z najhorších občianskych vojen v histórii Sýrie, aby zachránila svoju šesťročnú dcéru. Uniesol ju vlastný otec, ktorý ju bezohľadne vytrhol zo svojho pokojného domova na Cypre. Pretože sa Louise chcela čo najskôr dostať k svojmu unesenému dieťaťu, predstierala, že sa chce vrátiť k svojmu exmanželovi, že ho stále miluje a budú spolu žiť ako rodina v Sýrii. Čo na tom, že tam práve zúrila vojna? Odvážne sa vydala na nebezpečnú cestu do moslimskej krajiny, ocitla sa aj s dcérkou v zajatí u svojho exmanžela. Len čo sa im naskytla prvá príležitosť, napriek tomu, že Louise bola príšerne dobitá svojím exmanželom a chorá zo špinavej vody, nazbierala posledné zvyšky síl a utiekli. Kniha je skutočnou výpoveďou o tom, čím všetkým museli prejsť...
 

Spoveď šialenej matky - Jill Smoklerová

Väčšina rodičov sa asi zhodne, že niet krutejšieho šéfa, ako je vlastné dieťa. Vie to aj Jill Smoklerová, ktorá roky písala blog o rodičovstve. Jej stránku o šialených matkách navštevuje mesačne trištvrte milióna ľudí a získala mnohé ocenenia. Kniha nenechala na seba dlho čakať a stala doslova hitom po celom svete. Publikácia opisuje neskutočne úprimné a často až smiešne príbehy zo života mamičiek, ktoré prežívajú každý deň. Kapitoly pokrývajú všetky témy bežného života od manželov, cez deti až po každodenné problémy v rodine.
 

Byť matkou (nie) je prirodzené - Jill Smoklerová

Hovorí sa, že s narodením dieťaťa sa v každej žene prirodzene prebudia jej materské inštinkty. Jill Smokler vám vo svojej ďalšej knihe vtipne až ironicky priblíži, aké radosti so sebou prináša rola matky. Rozhodne si nedáva servítku pred ústa a naplno vám povie, ako mizerne a ponižujúco sa niekedy cíti asi každá matka. Ako ľahko sa stanete otrokom svojho malého klbka šťastia. Autorka nie je odborník na výchovu, ani nepíše psychologickú príručku, ako to všetko zvládnuť. Svojim čitateľom ponúka otvorenú spoveď o skutočnom živote matky, ktorá mala ideálne predstavy o manželstve a rodičovstve, asi ako každá žena...
 

Zázračné Ph - Robert O. Young, Shelley R. Youngová

Chronický prebytok kyseliny rozožiera telesné tkanivo. Ak sa to zavčasu nespozoruje, tento proces postupne preruší všetky bunkové aktivity a funkcie - od tlkotu srdca, až po neurónové spaľovanie v mozgu. V konečnom dôsledku spôsobuje prekyslenie organizmu všetky ťažkosti a choroby. Naučte sa používať tento revolučný program zameraný na acidobázickú rovnováhu krvi, ktorú dosiahnete optimalizáciou príjmu zásad a kyselín vo vašej potrave. Priekopnícky stravovací program s dokázanou účinnosťou bude pracovať s vaším metabolizmom, obnoví a upevní vaše zdravie.
 

Schudnite odkyslením - Zázračné Ph - Robert O. Young, Shelley R. Youngová

Uveďte do pohybu svoje Ph! Vyvážená látková premena - cesta k ideálnej hmotnosti! Uznávaný americký mikrobiológ a nutricionista, Dr. Robert Young prichádza aj s manželkou a šéfkuchárkou Shelley s radikálnym tvrdením, že schudnutie nesúvisí so sacharidmi či kalóriami. Problém s hmotnosťou pominie, až keď začneme riešiť jeho podstatu - kyseliny. Telo totiž zadržiava tuk ako ochranu pred nadbytkom kyselín z bežnej stravy. Stručne povedané, netrpíme nadváhou, ale prekyslením. Keby tuk nechránil naše bunky, tkanivá a orgány pred kyselinami, zomreli by sme. Tuku by sme teda mali byť vďační! Jednoduchý program v knihe pozostáva zo siedmich krokov k ideálnej hmotnosti.
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu