Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Akcia nielen pre ženy: Ušetrite vďaka zľave 40 percent!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (12)
Ilustračné foto

40 za 40! V tomto duchu sa nesie výpredajová akcia, ktorú si v závere letných prázdnin pripravil zákazníkmi overený e-shop iPark.sk. Vyberte si niektorý zo 40-tich ponúkaných titulov a ušetrite desiatky eur vďaka 40% zľave. Dnes dávame do pozornosti knihy určené najmä pre ženy, no aj muži sa z nich môžu určite poučiť. Čo poviete, dámy? :-) Pozor, kampaň trvá do 31. augusta 2014. Nepremrhajte šancu!

Kompletný prehľad 40-tich kníh, na ktoré sa vzťahuje 40% zľava, nájdete TU>> 
POZOR, ostatné tituly sú s paušálnou zľavou 20 percent!

Prinášame malú ochutnávku:

Materská - Denisa Fulmeková

Eva odchádza do pôrodnice, aby priviedla na svet dlho očakávané dieťa. Na jeho príchod sa starostlivo pripravila a spolu s ňou sa na bábätko teší manžel aj ich prvorodená šestnásťročná dcéra. Konečne má teda nadísť vytúžený okamih a naplnenie najkrajšieho sna. Evu však krátko po príchode do pôrodnice zaskočí strach. Odrazu sa zľakne, že novú situáciu nezvládne. Stane sa matkou, lenže namiesto šťastia ju premôžu smútok a tieseň. V náručí drží malú dcérku, no napriek tomu sa nevie tešiť a prežívať radosť, na ktorú si robila nárok.
Projekt manželstvo - Gemma Townleyová

Jessica je nezávislá, cieľavedomá Londýnčanka, ktorá na vzťahy a manželstvo veľmi neverí a celú energiu sústreďuje na prácu v reklamnej agentúre. V penzióne navštevuje osamelú starú dámu Grace. Tá jej v závete nečakane odkáže honosné rodinné sídlo a obrovský majetok. Má to však háčik! Grace veľmi túžila, aby si jej mladá priateľka našla manžela, a tak si ho Jessica vymyslí a vydáva sa za pani Miltonovú, manželku šéfa reklamnej agentúry Antonyho. A práve jej - pani Miltonovej odkáže Grace svoje milióny. Jessice neostáva nič iné, ako sa v krátkom čase naozaj dostať pod čepiec. Potrebuje však zmeniť imidž, naučiť sa flirtovať, zvádzať, nosiť minisukne a vysoké podpätky, skrátka, chce to novú sexi Jessicu!
Sexi mamy - Amy Sohnová

Herečka Melora má v skrini dve sošky Oscara, ale jej filmová kariéra stagnuje a priazne fanúšikov sa nedočkala, ani keď si adoptovala rozkošného Vietnamca Oriona. Atraktívna redaktorka módneho časopisu Rebecca veľmi ťažko znáša, že po narodení dcéry Abbie hrá v manželovom srdci druhé husle. Chce zahnať nudu a frustráciu z nenaplnených erotických fantázií... Lizzie sa zo všetkých síl snaží byť ideálnou partnerkou čierneho bluesového gitaristu Jaya. Nakuknite do života štyroch brooklynských mamičiek, bohémskych tridsiatničiek...
Otázky rodičiek - Catharine Parkerová-Littlerová

Prečo ma tak svrbí brucho? Načo sú všetky tehotenské testy a ultrazvukové vyšetrenia? Usmialo sa práve na mňa moje novorodené bábätko? Budúce mamičky kladú množstvo otázok. Odpovedať na ne musia gynekológovia i pôrodné asistentky. O tom je táto kniha, plná otázok kladených najmä pôrodným asistentkám. Sú zodpovedané s využitím najnovších poznatkov, ktorým môžete dôverovať. Všetko, čo by rodička mala vedieť od počatia až po prvé týždne života s novorodeniatkom. Potrebujete mať pôrodnú asistentku, ktorá vám bude k dispozícii nepretržite? Je ňou táto kniha!
Naozaj majú páni radšej blondínky? - Jena Pincottová

Ako dlho trvá, kým zistíte, či je nejaká osoba pre vás tá pravá? Otehotniete skôr so svojím milencom ako s manželom? Vedia muži, kedy má žena plodné dni? Prečo sa mužom pomúti rozum pri pohľade na krásnu ženu? Ako vplýva alkohol na sexuálny život? Sú dobrí tanečníci dobrí aj v posteli? Prečo odhaliť menej je niekedy viac? Zväčší sa nám mozog, keď sa zaľúbime? Ak vás zaujíma, ako vedci merajú lásku alebo či majú muži naozaj radšej blondíny ako brunety, táto múdra, vzrušujúca kniha vám odpovie aj na mnoho ďalších otázok, ktoré súvisia so správaním k opačnému pohlaviu.
Chlapi, neštvite nás už! - Emma Tekelyová

Je to, ako keby ste si sadli s kamarátkou, klebetili o svojich partneroch a zhodli sa, že ten chlap, s ktorým žijete už dosť dlho, je niekto úplne iný než ten, ktorý vás očaroval pred rokmi mužnosťou, pozornosťou, vášňou... Ale vstúpme si, milé dámy, do svedomia, nie sú často muži iba výsledkom našej dlhoročnej snahy prerobiť ich na svoj obraz? Chvalabohu, že sa nám to nikdy nepodarí, veď o čo iskrivé by sme sa v živote pripravili! Emma Tekelyová vie, o čom píše. Je vydatá tridsať rokov. Knižke nechýba humor a vtip, a ak chcete, aby váš vzťah neumrel, prečo sa neinšpirovať? Úsmev dokáže zázraky.
Dámy, koniec trapasom! - Emma Tekelyová

Môžete očariť každého a dosiahnuť všetko, čo chcete, ak sa viete náležite obliecť. Móda je potvora. A my jej veríme. Ibaže jedného dňa - ups... Keď sa zo všetkých síl usiluješ byť hviezdou, pritrafí sa ti faux pas. Pýtaš sa, ako sa to mohlo stať, veď sa nosí všetko!!! Takmer každá dáma, slečna, pani na Slovensku sa rada parádi. My Slovenky máme v parádení záľubu. Časy sa zmenili, ale toto každej z nás z folklóru zostalo. Móda je jeden veľký vtip, a nie každý vie vtipy rozprávať. Ale smiať sa dokážeme všetci... Tak si uži túto zbierku trapasov, veď nikto učený z neba nespadol.
Zamilovaní až po uši - Heather Webberová

Lucy je veľmi šikovná, ale aj slobodná. No keď sa jej rodičia rozhodnú prenechať ich zoznamovaciu agentúru Valentine Inc., je na rade Lucy pomáhať osamelým v mene lásky. No je tu problém, Lucy nemá talent pre dohadzovanie. Navyše treba čoskoro zaplatiť svoje dlhy. Podľa rodinnej legendy, každý z rodiny Valentine bol požehnaný Cupid so schopnosťou čítať ľuďom auru a pomôcť im nájsť si perfektného partnera. Ale nie Lucy. Jej schopnosti sa stratili pred rokmi, keď ju zasiahol elektrický prúd a teraz dokáže nájsť len stratené veci. Ako jej to vlastne pomôže v svete "dohadzovania"? Budete prekvapení...
Hollywoodske prvé milovanie - Jackie Collinsová

Lucky si po všetkých životných peripetiách naplno vychutnáva manželstvo s Lenniem a teší sa zo syna Bobbyho a nádhernej dcéry Max. A práve o toto ju chce pripraviť Armand Jordan, keď mu Lucky odmietne predať svoj hotelový komplex. Začína sa nemilosrdný boj, v ktorom od začiatku ide o viac ako o život.

Milovala som manipulátora - Caroline Bréhatová

Všetko sa začalo ako pekný príbeh lásky. Netrvalo však dlho a Julian začal svoju partnerku ponižovať. Caroline nechápala, prečo ňou ustavične manipuluje. Pretože ho milovala, cítila sa vinná, keď bol s ňou nespokojný, a napokon ostala celkom zmätená. Kolotoč psychického násilia, ktoré prerástlo až do fyzického, sa krútil čoraz rýchlejšie. Jej zlý sen trval štyri roky. Jedného dňa sa jej otvorili oči. Rozhodla sa, že si nedá zničiť život. Caroline vyrozprávala svoj životný príbeh, lebo chce pomôcť všetkým, ktorí sú v partnerskom vzťahu obeťami násilia. Mnohým ženám prináša nádej a ponúka riešenie. Cez vlastné svedectvo, hotový psychologický výskum, nás Caroline zavedie priamo doprostred manipulácie v rámci manželského páru. Opisuje každú jej etapu: zvádzanie, privlastnenie, deštrukciu...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu