Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Veľký výpredaj kníh: Ušetrite desiatky eur vďaka zľave 40%

Výber titulov so 40 percentnou zľavou. Zobraziť galériu (11)
Výber titulov so 40 percentnou zľavou.

40 za 40! V tomto duchu sa nesie výpredajová akcia, ktorú si v závere letných prázdnin pripravil zákazníkmi overený e-shop iPark.sk. Vyberte si niektorý zo 40-tich ponúkaných titulov a ušetrite desiatky eur vďaka 40% zľave. Pozor, kampaň trvá do 31. augusta 2014. Nepremrhajte šancu!

Kompletný prehľad 40-tich kníh, na ktoré sa vzťahuje 40% zľava, nájdete TU>> 
POZOR, ostatné tituly sú s paušálnou zľavou 20 percent!

Prinášame malú ochutnávku v podobe 10-tich vybraných kníh:

Život na druhom brehu - Barry Eaton

Čo sa deje so životnou energiou, ktorá udržuje našu existenciu a napokon zoslabne a stratí sa spolu s rozpadom tela? Skutočnosť, že sa môžeme narodiť do nádherného sveta, je veľmi silným argumentom za to, že život nie je náhodná udalosť. Vesmír sa so strojovou presnosťou riadi zákonmi, ktoré vyvracajú naše predstavy o jeho chaotickej podstate. Život na Zemi nie je nijakou biologickou náhodnou udalosťou na jednej z planét slnečnej sústavy - vo všetkom sa skrýva určitý význam a zmysel...

Nemiluješ, zomrieš - Bea Bazalová

Prózu Nemiluješ, zomrieš napriek veľmi vážnej téme prečítate na jeden dúšok, hoci každému, kto pozorne sleduje slovenské masmédiá, bude koniec už vopred známy. Bea Bazalová so znalosťou tých najintímnejších detailov čudného mileneckého vzťahu majstrovsky zobrazila peripetie lásky, vášne, posadnutosti a nenávisti. Príbeh neláskavej lásky totiž dôverne poznala. Vražda zmiznutej učiteľky z mesta na juhu Slovenska zásluhou Bazalovej pera nezostala len vyriešeným policajným prípadom, ale prerástla do výkričníka pre všetky osamelé ženy.

Kto vytvoril mesiac? - Christopher Knight, Alan Butler

Môže byť Mesiac umelý? Môže byť dokonca dutý? Pri prirodzenom vesmírnom telese to zdanlivo neprichádza do úvahy. Čo spôsobuje, že Mesiac sa otáča rýchlosťou rovnou presne jednej stotine rýchlosti, akou sa otáča Zem okolo svojej osi? A prečo je Mesiac presne 400-krát menší než Slnko a presne 400-krát bližšie k Zemi? Existuje Mesiac naozaj ako dôsledok zrážky počas náhodnej hry s vesmírnymi kolkami, alebo to bolo plánované - a ak áno, kto bol architektom? Závery sú ohromujúce!

Level 26 Temné odhalenia - Anthony E. Zuiker

Elitný vyšetrovateľ Steve Dark opäť prekonáva zlo v sebe, aby mohol vypátrať toho najhoršieho z najhorších. Stáva sa členom Globálnej aliancie, tajného vyšetrovacieho tímu. Odrazu disponuje nekonečnými finančnými zdrojmi a možnosťami a môže pracovať s kolegami, ktorí vo svojich odboroch predstavujú špičku. Spoločne čelia extrémnej sile zla: zločincovi s prezývkou Labyrint, ktorý pácha zverstvá preto, aby nastolil nový svetový poriadok. Labyrint predstavuje zlo novej generácie. Majstrovsky manipuluje s citmi aj s myšlienkami, ovplyvňuje svoje obete a robí z nich spolupáchateľov, ponúka znechutenému ľudstvu ventilovanie najhorších pudov. Hovorí pravdu, aj keď klame, a práve preto je nebezpečný...

Afrika, moja láska - Corinne Hofmannová

Corinne žije vo Švajčiarsku a usiluje sa začať nový život, ktorý by sa nespájal s jej africkým príbehom. Cestuje po svete, no všade sa jej cnie za Afrikou. Preto prijíma ponuku, aby zachytila životné príbehy najchudobnejších obyvateľov Kene a priblížila ich čitateľom. Opäť cestuje do Nairobi a stretáva sa s obyvateľmi Kibery, jedného z najväčších slumov. Keď už je v Keni, rada by sa opäť stretla aj s rodinou bývalého manžela, samburského bojovníka Lketingu. Na poslednej návšteve však svojim príbuzným sľúbila, že keď zasa príde, privedie aj Lketingovu dcéru Napirai, s ktorou pred šestnástimi rokmi za dramatických okolností od manžela utiekla. Matka s dcérou sa vydávajú na dobrodružnú cestu do afrického buša, kde na ne okrem širokého príbuzenstva čakajú ďalšie vzrušujúce zážitky.
Africký príbeh lásky - Daphne Sheldricková

Daphne Sheldricková je prvá žena na svete, ktorej sa úspešne podarilo odchovať novonarodené sloníča. Dlhé roky žila uprostred kenskej prírody a s úprimným záujmom sledovala tamojší život. Vo svojej strhujúcej spomienkovej knihe zobrazuje vzťah k mnohým zvieracím sirotám, ktoré odchovala. Jej prvou láskou bol Bushy, antilopa s krásnymi očami. Daphne rozpráva aj nádherný príbeh o svojej láske k Davidovi Sheldrickovi, známemu správcovi Národného parku Tsavo. Ich láska bola nesmierne hlboká a plná vášne. David dokonale rozumel prírode a jeho náhla tragická smrť podnietila Daphne do ďalších aktivít. Zaslúžila sa o ochranu kenskej prírody aj o založenie svetoznámej Nadácie na ochranu prírody. Africký príbeh lásky je nielen rozprávanie o láske a súcite, ale aj plný humoru. Prináša nezvyčajný pohľad do života jednej z najpozoruhodnejších žien na svete.
Za múrom - Vanessa Jóriová

Keď si Susan prečíta zápisky svojho záhadne zmiznutého otca, jej život sa radikálne zmení. S priateľmi sa vydá po záhadných stopách, ktoré ich dovedú k tajomnému Portálu. Ocitnú sa v divokom a nebezpečnom svete zvanom Alagonit. Susan sa dozvie o vzácnom dedičstve, ktoré jej dáva výnimočnú moc. No nie je sama, kto vlastní podobný dar. Alagonit už niekoľko rokov pustoší Jednooký cudzinec, pochádzajúci z ľudského sveta. Susan zistí, že drží v zajatí jej otca, a je rozhodnutá spolu s priateľmi z oboch svetov ho zachrániť. Nádherný, no nebezpečný svet stavia odvážlivcom do cesty mnohé prekážky. Cesta k záchrane sa tak mení na skúšku, od jej výsledku závisí osud oboch svetov...
V tmavej chodbe - Lois Duncanová

Keď Kit príde na výberovú dievčenskú školu, veľmi rýchlo zistí, že je to tam úplne iné, ako si predstavovala. Blackwood je majestátny starý dom opradený tajomstvom, vypína sa na odľahlom mieste, nie je tu internet a mobilné telefóny nemajú signál. Školu vedie záhadná madam Duretová a okrem nej je tam jej syn, staručký profesor a dve pomocníčky. Kit má len tri spolužiačky a čoskoro vysvitne, že všetky dievčatá spája niečo iné ako štúdium. V škole sa čosi deje a Kit sa to vôbec nepáči. Ani to, že na listy písané rukou nedostáva odpovede. Najčudnejšie je, že v noci ju mátajú podivné sny a prebúdza sa s boľavými prstami, akoby celú noc hrala na klavíri, čo jej však v skutočnosti vôbec nejde...
Osudná liečba - Robin Cook

Do pokojného mestečka Bartlet prichádza manželský lekársky pár Angela a David Wilsonovci s dcérkou Nikki. Manželia dúfajú, že život mimo veľkomesta prospeje ich dcérke. V nemocnici v Bartlete im ponúkajú lepší plat, takže sa im črtá možnosť vybŕdnuť z dlhov, ktoré si narobili počas finančne nákladného štúdia. Nemocnica však postupne ukazuje svoju odvrátenú tvár: Angela má problémy so šéfom, Davida napomínajú, že sa priveľmi venuje pacientom a je málo výkonný... Okrem toho mu pacienti umierajú a nemocnica mu kladie rôzne prekážky, keď žiada pitvu nebohých. David a Angela prídu o zamestnanie. Tušia, že za všetkým, čo zažili, sa skrýva špinavá hra, a púšťajú sa do dramatického pátrania a odhaľovania.

Huby  poznávanie a zber, 2. vydanie - Kolektív

Príručka pre milovníkov húb predstavuje vyše 100 druhov najznámejších húb, pričom prináša všetky dôležité informácie ako napríklad hlavné znaky, miesta výskytu, spôsob využitia, ale aj možnosti zámeny s inými hubami. Jednotlivé druhy húb dopĺňajú názorné fotografie, vďaka čomu kniha poslúži ako perfektný poradca každému hubárovi.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu