Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Single na Valentína? - Ideál

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Audiolibrix)

Poznáte to, zo všetkých strán sa na vás valia srdiečka, romantické vyznania a objímajúce sa páry. Pritom veľa z nich ani len nevie, ako vlastne sviatok svätého Valentína vznikol. Je im to aj jedno, oslavujú ho tak ako im to spoločnosť podsúva. Materiálne, podľa diktátu z výkladov, a preto, že sa to tak má robiť.

Vyskúšajte to trochu inak a myslite predovšetkým na seba. Urobte si príjemný večer v spoločnosti zaujímavého deja rozprávaného podmanivým hlasom vášho obľúbeného herca či herečky.

Proste len tak vypnúť, zavrieť oči a nechať sa unášať na vlnách fantázie. Prípadne so šálkou čaju si vychutnať jeden z romantických príbehov a užiť si Valentína po svojom.

Určite vyskúšajte jeden z krásnych príbehov, ktoré sme pre vás vytipovali a ktoré sú pre túto zimnú pohodu ako stvorené.

Pre všetkých, ktorí sa rozhodli užiť si sv. Valentína trochu inak, pripravil audioknižný server audiolibrix.com špeciálne zľavy. Kedže audiolibrix ponúka audioknihy k okamžitému stiahnutiu, môžete si svoj večer vychutnať už dnes.

Single na Valentína? -
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Audiolibrix)
Snídaně u Tiffanyho (Truman Capote) – Túto klasiku americkej literatúry preslávil Hollywoodsky film a Audrey Hepburne v hlavnej úlohe. Predloha audioknihy je písaná ako spomienka jedného z hlavných hrdinov príbehu – začínajúceho spisovateľa na slečnu menom Holly. Holly je veľmi atraktívna slečna s ambíciou uloviť čo najbohatšieho džentlmena medzi newyorskou smotánkou, aby si raz mola užívať raňajky v luxusnej izbe, zariadenej krásnym nábytkom, obklopená nádherou značky Tiffany, ktorú miluje a obdivuje cez sklá výkladov.
Single na Valentína? -
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Audiolibrix)

Kniha o cintoríne (Samko Tále) - Kniha o cintoríne je čarovne komická.  Kto chce, môže sa kochať bohatstvom výborne vymyslených či odpozorovaných psychologických detailov, výstižnými a svojskými postrehmi i charakteristikami postáv, a vôbec pestrým hmýrením malého mesta. Príbehy, ktoré Samko k jednotlivým ľudkom pripája, vytvárajú akúsi švejkovskú orálnu históriu našich čias. V dokonalej interpretácií Ľuboša Kostelného

Single na Valentína? -
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Audiolibrix)
Dáma s kaméliemi (Alexander Dumas ml.) – Strhujúci príbeh nešťastnej lásky. K jeho napísaniu inšpiroval Dumasa život mladej kurtizány Duplessis, s ktorou sa osobne zoznámil. V románe zaujal na svoju dobu natoľko revolučný postoj k sociálnemu postaveniu padlej ženy, že následná dramatizácia bola cenzúrou dlho zadržiavaná.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu