Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kolaps moderátorky Rakovskej: Museli ju kriesiť markizáci!

Barbore Rakovskej prišlo počas práce nevoľno. Zobraziť galériu (5)
Barbore Rakovskej prišlo počas práce nevoľno.

BRATISLAVA – Skončila v nemocnici! Už zajtra štartuje nová markizácka šou Pláž 33, ktorej moderátorkou je Barbora Rakovská (25). Blondínka preto v týchto dňoch naplno zarezáva. Pracovné vyťaženie si však vypýtalo daň na jej zdraví. Utorkové nakrúcanie jej totiž skomplikovala náhla nevoľnosť a následný kolaps. Ako nám mamička malej Amie prezradila, svojich kolegov tým poriadne vystrašila. Museli ju kriesiť a viezť k lekárom.

Extrémne horúčavy a pracovné vyťaženie skolili aj známu moderátorku. Zistili sme, že Barbora Rakovská v utorok skolabovala. Príčinou boli vysoké teploty, vyčerpanie a nedostatočný pitný režim. 

Ako nám Barbora prezradila, takéto nepríjemné situácie sa jej stávajú pomerne často. „Mám nízky tlak a bojujem s tým už dlhšie. V týchto teplotách je to občas na nevydržanie. A keď zabúdam piť, dopadne to aj takto,“  poznamenala blondínka.

Rakovská svojou nevoľnosťou spôsobila rozruch aj medzi prítomnými kolegami zo Záhorskej Bystrice. „Všetci naokolo sa zľakli, tak sme pre istotu išli do nemocnice. Dali mi tam nejaké vitamíny a tak a všetko bolo už v pohode,“ uzavrela Rakovská. Snáď sa už jej moderovanie letného markizáckeho formátu Pláž 33 zaobíde bez komplikácií.

Tip: Pozrite si už zajtra Pláž 33 na Markíze. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu