Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rakovskej mánia: Celý mesačný plat za topánky!

Barbora Rakovská a jej luxusné topánky. Zobraziť galériu (11)
Barbora Rakovská a jej luxusné topánky. (Zdroj: Foto: MPE Slovakia)

BRATISLAVA – Dopraje si! Barbora Rakovská (26), moderátorka nedávno skončenej reality šou Pláž 33, na sebe nešetrí. Dôkazom môžu byť aj nové topánky, ktoré sú až z ďalekého Jordánska. Zodpovedá tomu aj cena tohto luxusného kúska, ktorá by sa dala pokojne porovnať s priemerným mesačným platom bežného Slováka.

Vie si vybrať! Barbora Rakovská nedávno prišla o jeden flek v Markíze, keďže reality šou Pláž 33 skončila predčasne. Plavovláske však stále zostal program Voyo Music, ktorý uvádza vždy dokonale nahodená. A na doplnkoch rozhodne nešetrí.

Najnovšie si totiž nechala doniesť topánky z exkluzívnej kolekcie arabských princezien. „Páči sa mi, že sú úplne iné. Červené, ako od princeznej. Asi to bude moja nová farba,“  povedala s úsmevom spokojná Rakovská.

Ako sa nám podarilo zistiť, netradičné čižmičky stoja 650 eur, čo je suma blížiaca sa k priemernému mesačnému platu Slovákov. Treba však spomenúť, že Barbora sa ešte držala relatívne pri zemi a z luxusnej značky si vybrala jeden z tých lacnejších kúskov. Niektoré sa totiž predávajú až za 2000 - 3000 eur!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu