Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rozhodnuté: Do finále Pláže 33 ide táto sexi blondínka!

Miesto vo finálovej zostave si vybojovala Anna Pitnerová.
Miesto vo finálovej zostave si vybojovala Anna Pitnerová.

BRATISLAVA - Finalistka je známa! Diváci Markízy mali možnosť rozhodnúť, či chcú vidieť v novej letnej šou Pláž 33 blondínku Annu Pitnerovú (22) alebo brunetku Petru Staňkovú (20). Dnes už je známe, že miesto v novom podniku získala plavovláska, ktorá chce touto formou naštartovať svoj nový život. Po tom, ako sa musela vzdať chorého bábätka, chce začať odznova. Najlepšie s výhrou z tohto projektu.

Markíza minulý týždeň spustila novú reality šou s Barborou Rakovskou. Pláž 33 však ešte nemala kompletnú finálovú zostavu. O poslednej súťažiacej mohli rozhodovať diváci. Na výber mali bezstarostnú Petru Staňkovú, pôvodom z Čiech, a životom skúšanú Annu Pitnerovú z Tekovskej Breznice.

Dnes je už všetko jasné. Do boja o 33 tisíc eur postúpila Anna Pitnerová, ktorej poslali diváci viac esemes hlasov. Ako operátorka výroby poznamenala vo svojej videovizitke, spoliehala sa aj na to, že ju ľudia uprednostnia pred Češkou.

Anna už má skúsenosti z baru, pracovala aj ako čašníčka. Napriek tomu mala pri úlohe v prvej epizóde strach. „V živote som nerobila koktail,” priznala sa. No nakoniec svojím nápojom cez hodnotenie nekompromisného manažéra prešla.

Hlasujúcich určite zaujal aj blondínkin životný príbeh. „Chcela by som, aby toto naštartovalo môj nový život, keďže mám za sebou zlú životnú skúsenosť. Mala som choré dieťatko a musela som oň prísť,” prezradila Pitnerová. Krehké žieňa sa muselo rozhodnúť pre potrat, keď jej bábätku lekári zistili naozaj závažné zdravotné problémy. Ak by sa aj narodilo, dlho by nežilo.

Možno práve Pláž 33 pomôže Anne spamätať sa z tejto rany osudu. A možno si aj práve tu nájde nového partnera. „Je tu jeden chalan, s ktorým som si naozaj sadla a volá sa Emo,” netajila súťažiaca. Ako poznamenala, už sa teší, ako budú s Emanuelom na pláži šantiť.

Tip: Pozrite si Pláž 33 na Markíze. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu