Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kuriózny vyhadzov z Farmy: Drsne vykopli manželov!

Renáta a Vlado Kovárovci museli z Farmy odísť naraz. Zobraziť galériu (7)
Renáta a Vlado Kovárovci museli z Farmy odísť naraz.

BRATISLAVA - Museli odísť! Do sobotného duelu sa tentoraz dostali Mário Drobný (21) a Vladimír Kovár (46). Ich súboj bol poriadne drsný. Mladší z dvojice sa pri ňom zranil, čo si ale jeho súper dovolil dokonca spochybniť. Nič mu to však nepomohlo, živnostník z Dunajskej Lužnej musel zo statku odísť. Kuriózne je, že spolu s ním si veci zbalila aj jeho manželka Renáta Kovárová (42). Ako slúžka totiž porušila pravidlá a ostatní farmári hlasovali za jej odchod.

Zbavili sa oboch! Farmárka týždňa Lucia Nemčeková si v utorok za sluhov zvolila manželov Kovárovcov. Niektorý z nich mal teda účasť v dueli istú. „Jeden z nás vlastne pôjde domov, také tušenie mám,” povedal vtedy Vlado. V tom čase mu ale ani vo sne nenapadlo, že vyhadzov neminie ani jedného z nich.

Ako sluhovia si totiž nesplnili svoje povinnosti tak, ako mali. Nepostarali sa o zvieratá a jedli s ostatnými farmármi. Sluhovia to pritom nemajú dovolené. Jedlo musia konzumovať mimo hlavného stola, čo manželia ale porušili. V hlasovaní sa šiesti farmári zhodli na tom, že za to pošlú domov Renátu.

Jej muž sa potom musel zúčastniť duelu, do ktorého si za súpera zvolil Mária Drobného. Od začiatku to však bol boj s problémami. Počas preťahovania lanom sa totiž fešák zranil. Napriek tomu, že bolo vidieť aj krv, Vlado jeho bolesti neveril. „Teraz sa stavím, že s nimi hýbe ako klavirista. Proste urobil z toho divadielko,“ vyhlásil na mladíkovu adresu.

Bez ťažkostí nebola ani druhá disciplína. Drsné pokusy farmárov o zahákovanie musela zastaviť moderátorka. „Keďže je podozrenie, že si ubližujete, tak hra bude vyzerať inak. Svoju ruku zavesíte na svoj hák,” zmenila Kveta Horváthová pravidlá. Kovár im zle porozumel a Drobnému podľahol prakticky bez boja. Musel teda nasledovať svoju manželku, zbaliť sa a odísť.

Ak chcete vedieť, ako hodnotia svoju účasť na Farme manželia Kovárovci, nenechajte si ujsť pondelkový online rozhovor. Začíname o 9:00. Viac informácií TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu