Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rozhovor s Kvetou a potom psychický skrat: Farma ešte nič podobné nezažila!

Farmárovi Andrejovi praskli nervy po rozhovore s Kvetou Horváthovou. Súťažiacich dokonca neskôr ohrozoval vidlami. Zobraziť galériu (16)
Farmárovi Andrejovi praskli nervy po rozhovore s Kvetou Horváthovou. Súťažiacich dokonca neskôr ohrozoval vidlami. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Prehnal to! Na statku momentálne vládnu napäté vzťahy. Dôvodom je farmár týždňa Andrej Grelnet (39). Od momentu, čo získal funkciu lídra, sa z neho stal iný človek. Svojím správaním lezie všetkým kolegom na nervy. No nielen im. Dokonca aj moderátorka Kveta Horváthová (35) mu musela prehovoriť do duše. Po jej slovách a po výhradách od súťažiacich sa v ňom zlomila psychika. Na hospodárstve sa diali veci, aké sa v šou predtým nestali. Spoluobyvateľov statku začal ohrozovať vidlami a sekerami.

O tom, že v tretej sérii reality šou Farma vládnu drsné podmienky, niet pochýb. Cudzie prostredie, naštrbené vzťahy a množstvo práce prispeli aj k  incidentu, ktorý sa odohral vo včerajšej časti. Hoci farmár týždňa Andrej Grelnet už niekoľko dní liezol ostatným na nervy, práve vo štvrtkovej Farme napätá atmosféra vyvrcholia. Stalo sa tak počas návštevy moderátorky Kvety Horváthovej. 

Pred ňou začali ostatní kolegovia vyčítať Andrejovi veci, ktoré dovtedy dusili v sebe. Z ich úst sa hrnula jedna kritika za druhou. To začalo liezť Grelnetovi na nervy. Fakt, že vnútorne pení, si všimla aj moderátorka. „Čo máš za problém Andrej? Ty si úplne bordový, máš úplne nervy. Všetkých tu komentuješ, no keď rozpráva niekto iný, napríklad Edita, otočíš sa jej chrbtom a odpľuješ si,“ poznamenala. Všimla si však, že iba prilieva olej do ohňa. Pokúsila sa teda o radu: „Vždy, keď ideš niečo povedať, skús napočítať aspoň do päť, lebo podľa mňa do desať nevydržíš. Porozmýšľaj nad tým, či je to v poriadku a až potom to povedz.“ 

Hoci sa sprvoti zdalo, že jej slová zabrali, opak bol pravdou. Po tom, čo blondínka odišla zo statku, sa akoby súťažiaci úplne zbláznil. Svedkami jeho skratového konania budú diváci v dnešnej časti relácie. „Začal behať po usadlosti. Myslela som, že je zmyslov zbavený. Potom hodil po mne a po Peťovi vidly. To bola konečná,“ opisuje Jana drámu, ktorá sa stala. Výtržníka museli upokojovať Mário a Tomáš. No nedal sa chytiť. Dokonca hádzal aj sekery. Nechýbalo veľa a situácia mohla skončiť nešťastím alebo dokonca tragicky. Upokojil sa až po tom, keď si zapchal uši, sadol si na traktor a vykričal sa na ostatných.

Z jeho správania bola prekvapená aj moderátorka šou. Zo začiatku sa jej totiž zdal vtipný a usmievavý. „Cítila som, že jeho spávanie sa zmenilo. Zle znášal kritiku a neúspech, ale to sa stáva aj iným ľuďom, len každý reaguje inak. Ja by som určite po nikom vidly nehádzala,“ opisuje svoj dojem Kveta, ktorá v čase incidentu už nebola na statku. A hoci išlo do tuhého, pri nakrúcaní sa vraj o svoje zdravie nikdy nestrachovala. „Nie nemám obavy, pretože ešte žiadny zo súťažiacich ku mne nebol agresívny,“ hovorí. Ktovie, či by nezmenila názor, keby sa dostala do konfliktu s niektorým finalistom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu