Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľký obrat farmárky Lucie: Po vyhadzove urobila gesto, ktoré nik nečakal!

Lucia Nemčeková to už v súťaži nezvládala. Zobraziť galériu (10)
Lucia Nemčeková to už v súťaži nezvládala.

BRATISLAVA – Uvedomila sa! Farmárka Lucia Nemčeková (26) sa v uplynulých dňoch postarala o poriadny rozruch. Svojim správaním napálila aj hospodára Martina Bagara, ktorý ju zo statku nemilosrdne vyrazil. To však nebol jediný trest pre mladú Bratislavčanku. Musela ísť tiež do duelu, ktorý nedopadol v jej prospech. Sebavedomá brunetka tak zo statku odchádzala so sklonenou hlavou a s výčitkami svedomia. Počas svojho odchodu však urobila gesto, ktoré od nej nik nečakal.

Účasť Lucie Nemčekovej bola v sobotňajšom súboji viac menej istá. Do duelantskej chatky sa uchýlila hneď po tom, čo ju hospodár zo statku vyhodil. Keďže si Bratislavčanka v pozícii slúžky neplnila úlohy, bola potrestaná práve tým, že musí o svoje zotrvanie v súťaži zabojovať.

Brunetka si vybrala do duelu Janu Kállayovú, s ktorou sa v súťaži zvykli spoločne kúpať. Súboj v troch disciplínach nakoniec zvládla lepšie bývalá striptérka. Lucia chvíľkami vyzerala tak, že jej na zotrvaní v súťaži ani veľmi nezáleží. „Teším sa. Chvála Pánu Bohu. Som aj smutná, že som zlyhala, že som do toho nedala všetko, čo som mohla dať,“ reagovala Nemčeková na margo svojho odchodu.  

Lucia, tradične ako každý vyradený súťažiaci, napísala svojim súperom list na rozlúčku. Pri jeho tvorbe si zrejme uvedomila, že sa voči niektorým z nich nesprávala najlepšie. Svoje o tom vie napríklad Silvia Haluzová, ktorej sa brunetka vyhrážala zabitím. Na konci odkazu sa jej však ospravedlnila. Vzhľadom na Luciine doterajšie správanie sa pred kamerami nikto zo súperov takéto kajúcne gesto nečakal. „Všetci z toho boli prekvapení,povedal náš zdroj zo zákulisia šou.

Tip: Hľadáte naozaj spoľahlivý tv program? Vyskúšajte náš telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu