Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Farmárke Nemčekovej hrozí väzenie: Lucia, vidíš, čo si spôsobila?!

Lucia Nemčeková si svojimi vyjadreniami poriadne zavarila. Zobraziť galériu (7)
Lucia Nemčeková si svojimi vyjadreniami poriadne zavarila.

BRATISLAVA – Zo súťaže rovno za mreže?! Lucia Nemčeková (26) si svojim účinkovaním v markizáckej šou Farma poriadne zavarila. V kritickej situácii sa totiž prestala ovládať a svojej súperke Silvii Haluzovej (56) sa vyhrážala zabitím. Zistili sme, že agresívna reakcia mladej brunetky môže mať následky v podobe súdnej dohry.

Bude pykať?! Priaznivci markizáckej Farmy si už mohli všimnúť, že základ slovnej zásoby súťažiacej Lucie Nemčekovej tvoria najmä vulgarizmy. Mladá Bratislavčanka navyše patrí k ľuďom, ktorí bez uváženia hovoria, čo si myslia. Na jej priamočiarosti by však nebolo nič zlé, keby sa brunetka vedela aspoň trochu ovládať.

Vo včerajšej časti sa Nemčeková dostala do konfliktu s farmárkou týždňa Silviou Haluzovou. V pozícii slúžky totiž odmietala pracovať a neplnila jej pokyny. Zrejme chcela takýmto spôsobom prejaviť nenávisť, ktorú voči nezamestnanej Trnavčanke pociťuje.

Emócie však zo seba dostala aj pred televíznymi kamerami. Počas svojho výlevu rozhodne nevolila správne slová. „Chcela by som ju zabiť. Zabiť by som chcela Silviu. Proste, chcela by som ju strašne zbiť a uškrtiť a zabiť a zakopať. Tak, ako to robí mafia,“ prekvapila svojimi agresívnymi vyhrážkami Lucia. „Nezniesla by som takéhoto človeka. Keby som mala takúto matku jak je Silvia, tak prisahám, že by som ju asi dopichala a radšej by som išla do basy sedieť. Mala by som konečne pokoj,“ dodala farmárka.

Ako sme v súvislosti s Nemčekovej vyjadreniami zistili, je tu reálna hrozba, že by mohla skončiť za tieto vyjadrenia za mrežami. „Týmto tvrdením môže naplniť skutkovú podstatu trestného činu nebezpečného vyhrážania. Tým, že to povedala verejne, hrozí jej trest odňatia slobody od 6 mesiacov až na 3 roky,“ povedal nám k tomu právnik Branislav Rybár. „Osoba, ktorej boli tieto vyhrážky smerované, na ňu môže podať trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania trestného činu nebezpečného vyhrážania,“ dodal.

Nechajme sa prekvapiť, či bude mať tento slovný útok aj súdnu dohru, prípadne či sa ním začne zaoberať polícia. O ďalšom priebehu budeme informovať.

Tip: Máte už program na víkend? Vyberte si z tv programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu