Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ploché bruško, hlboký výstrih: Dievča leta sa už na Farme odhaľuje!

Martina Štetiarová robí to, čo jej ide najlepšie. Predvádza všetky svoje pôvaby. Zobraziť galériu (12)
Martina Štetiarová robí to, čo jej ide najlepšie. Predvádza všetky svoje pôvaby.

BRATISLAVA – Robí to, čo jej ide najlepšie! Ako sme vás už na topkách informovali, markizácka Farma má troch nových obyvateľov. Jedným z nich je aj Martina Štetiarová (29), ktorá sa v tohtoročnej prázdninovej súťaži Dievča leta umiestnila na striebornej priečke. Ako vidno, sexi blondínka sa namáhavej práci nevyhýba. Pre prítomných pánov je však oveľa väčším prínosom pohľad na jej dokonalú postavičku než samotný fakt, že na statku maká.

Ide na to pekne zhurta! Nová obyvateľka Farmy Martina Štetiarová si je vedomá svojich ženských kvalít - vie, ako pomotať opačnému pohlaviu hlavu. Zvodna rodáčka z Čadce sa totiž postarala o rozruch hneď pri príchode na opustený statok. Po priestoroch hospodárstva sa promenádovala v tope s hlbokým výstrihom, pri hrabaní sena sa pre zmenu pochválila plochým bruškom a štíhlymi nohami.

„Prišli mladí krásni ľudia, takže v pohode,“ tešil sa Vlado, ktorý na statku bojuje spoločne so svojou manželkou. Oveľa viac však bol nadšený drsný Jano. Ten sa pri pohľade na sexicu Martinu priam rozplýval. „Celý čas sa na ňu usmieval, išiel na nej oči nechať. Dokonca sa aj kvôli nej aj oholil,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia šou. Nechajme sa prekvapiť, do akej miery sa mu podarí zvodnú krásku očariť.

Tip: Máte už program na dnešný večer? Vyberte si z ponuky programov na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu