Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Horší trest než vyhadzov pre farmára Jana: Skončil spolu so sexi Martinou!

Ján Strausz odišiel z hry potupným spôsobom. Martina Štetiarová duelový súboj prehrala. Zobraziť galériu (6)
Ján Strausz odišiel z hry potupným spôsobom. Martina Štetiarová duelový súboj prehrala.

BRATISLAVA – Z frajera obyčajný slaboch! Ján Strausz (27) prišiel do markizáckej Farmy s cieľom zvíťaziť. Dosiahnuť to chcel najmä sústavnými intrigami voči svojim protihráčom, ktorých chcel vzájomne rozoštvať. Hoci sa Rytmusov dvojník prezentoval ako drsný chlap, z hry v sobotu vyletel pomerne potupným spôsobom. A nebol jediný! Nasledovala ho aj sexica Martina Štetiarová (29).

Nezvládol to! Neľudské podmienky na opustenom statku nie sú pre každého. V súťaži to v posledných dňoch postupne vzdával aj zákerný Ján Strausz. Ten si dokonca neváhal dorezať nohu nožom iba preto, aby mohol zo šou odísť pre zdravotné problémy.

Keď však rodák z Bratislavy videl, že takáto snaha je zbytočná, začal porušovať rôzne pravidlá. Mal totiž jediný cieľ - dostať sa domov do Košíc, kde momentálne žije. Jano zašiel párkrát aj do extrémov – pľul súperom do jedla, zubnou kefkou konkurentov si utieral podpazušie, nepracoval a kradol jedlo. Nad týmito praktikami ešte tvorcovia prižmúrili oči. Trpezlivosť im však došla v momente, keď Strausz napriek prísnemu zákazu zavítal do duelantských chatiek. Rozhodli sa preto k ráznemu kroku - vyhadzovu. 

„Jano, ty z tejto súťaže neodstupuješ. Na to nemáš právo a ani nárok. Také sú pravidlá. Ty si z tejto šou vyradený,reagovala prísne v sobotňajšej časti moderátorka Kveta Horváthová. Pre Jana bola situácia potupnejšia o to viac, že s ostatnými farmármi sa nemohol vôbec rozlúčiť. „Choď si pobaliť veci a opusti Farmu,“ striktne dodala blondínka.

Strausz neskôr pred kamerami priznal, že začínal prepadať zúfalstvu. „Potrebujem ísť domov za priateľkou. Bojím sa, aby niektoré veci neboli zle vysvetlené. Mrzí ma, že som sklamal hráčov, divákov, ale po psychickej stránke som to tu už nevydržal,“ vysvetlil farmár dôvod svojho konania.

Jano však nebol jediný, kto musel súťaž opustiť. Sobotňajší duel totiž nedopadol dobre ani pre Martinu Štetiarovú, ktorú na súboj vyzvala Jana Kállayová. „Chcem, aby bol blonďavý duel,“ poznamenala pred meraním vzájomných síl tanečnica. Tá mala striebornú finalistku súťaže Dievča leta od začiatku v zuboch.

Súperky sa popasovali v dvoch disciplínach. Najskôr to bolo preťahovanie lanom, kde bola úspešnejšia Kállayová. V jej prospech dopadla aj druhá disciplína – hákovanie. Štetiarová sa tak musela so šancou na výhru rozlúčiť.

Chcete  toho o vyradených súťažiacich Jánovi Strauszovi a Martine Štetiarovej vedieť viac? Nenechajte si ujsť pondelkový online rozhovor na topkách. Začíname o 9:00!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu