Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Farmárka Mládková hore bez: Toto sú jej silikóny!

Ľudovíta Mládková sa na Farme nepretŕčala, no na dovolenke svoje silikóny ukázala v plnej kráse. Zobraziť galériu (13)
Ľudovíta Mládková sa na Farme nepretŕčala, no na dovolenke svoje silikóny ukázala v plnej kráse.

MALACKY - Poriadna dračica! Počas svojho pobytu na Farme sa Ľudovíta Mládková (31) svojimi ženskými zbraňami prakticky vôbec nechválila. Pritom rovnako ako Monika Haklová (38), Nikola Komorová (20) či Lucia Frčková (28) má aj ona vylepšené prsia silikónom. Ukazuje ich však zrejme len v súkromí a na dovolenke v zahraničí. Jej manžel sa totiž na sociálnej sieti pochválil záberom z pobytu v Bulharsku, kde tmavovláska pózuje hore bez.

Ľudovíta Mládková pôsobila na Farme zo ženskej stránky pomerne nenápadne. Hoci má podľa našich informácií vylepšené prsia, nijako ich neprezentovala. Žiadne výstrihy ani spoločné kúpania s ďalšími silikónovými súťažiacimi sa nekonali. „Ja som sa tam nešla pretŕčať, ale vyhrať. To sa mi bohužiaľ nepodarilo,” povedala nám tmavovláska na margo svojej účasti.

Na rozdiel od Mládkovej sa však jej manžel Juraj rád pochváli tým, čo má doma. Dôkazom môže byť aj pikantný záber z dovolenky v Bulharsku z roku 2010, ktorý zavesil na Facebook. Ako vidno, Ľudovíta zhodila vrchný diel plaviek a nechala svoje krivky zbronzovieť na slnečných lúčoch. Keďže je album verejne prístupný, farmárkine prednosti môžu na internete obdivovať známi aj neznámi. 

Pri pohľade na ostatné fotografie Mládkovej je viac než isté, že Juraj je poriadne hrdý na to, akú má ženu. Jeden záber partnerkinho hrudníka totiž okomentoval slovami: „Moje kozy.”

Fotografia Ľudovíty Mládkovej v albume jej manžela.
Zobraziť galériu (13)
Fotografia Ľudovíty Mládkovej v albume jej manžela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu