Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Farmári Frčková a Kováč šokujú: Po 3 mesiacoch ako manželia!

Lucia Frčková a Adam Kováč ako nevesta a ženích. Zobraziť galériu (6)
Lucia Frčková a Adam Kováč ako nevesta a ženích.

BRATISLAVA – Idú na to zhurta! Lucia Frčková (28) a Adam Kováč (23) sa zblížili vďaka účinkovaniu v markizáckej šou Farma. Hoci od momentu, kedy medzi nimi preskočila povestná iskra, ubehli len tri mesiace, obaja berú svoj vzťah skutočne vážne. Dvojica sa na sociálnej sieti najnovšie pochválila záberom, na ktorom pózujú ako mladomanželia.

Vyskúšali si to! Lucia a Adam si povedali svoje „áno“ zatiaľ len nanečisto. Istý svadobný salón ich totiž oslovil s ponukou nafotiť sériu romantických fotografií.  Ako nám blondínka v súvislosti s tým prezradila, v úlohe nevesty a ženícha mali spoločne s priateľom zmiešané pocity.

„Bolo veľmi zvláštne vidieť sa navzájom v takomto elegantnom oblečení. Smiali sme sa, lebo na farme sme sa do seba zaľúbili v špinavých teplákoch,“ poznamenala s úsmevom Lucia. Hoci si párik fotenie užíval, potrápil sa s nepríjemnými horúčavami. „Bolo strašne teplo, takže nám museli prepudrovať tvár hádam každé dve minúty,“ prezradila blondínka, ktorá bola zo svadobných šiat nadšená.

Zaujímalo nás, či sa jej Kováč v úlohe ženícha páčil. „Určite áno. Bol veľmi pekný. Mohli sme si sami vybrať, čo sa nám páči. Adam sám povedal, že takto nejako si predstavuje oblek aj na svoj deň D,“ povedala nám Lucia. Ako vzápätí nato dodala, v ich prípade spečatenie zväzku zatiaľ neprichádza do úvahy. „Ešte o tom určite neuvažujeme. Je veľmi skoro o tom hovoriť,“ uzavrela dvojnásobná mamička, ktorá už raz vydatá bola.

Farmári Frčková a Kováč
Zobraziť galériu (6)

Tip: Pozrite si aktuálne slovenské reality šou. Vyberte si z ponuky na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu