Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Snúbenec farmárky Haklovej prežíva kvôli Monike peklo: Posral som to!

Monika Haklová je na svojho snúbenca naštvaná. Zobraziť galériu (8)
Monika Haklová je na svojho snúbenca naštvaná.

BRATISLAVA - Nezvládajú to! Kamery z markizáckej Farmy včera priniesli hysterický záchvat Moniky Haklovej (37). Jej zrútenie spôsobil fakt, že zatiaľ čo ostatní súťažiaci dostali listy od rodiny, ona vyšla na prázdno. Okamžite spustila spŕšku kritiky na svojho snúbenca, nenechala na ňom nitku suchú. Topky.sk sa s ním preto spojili. Chceli sme vedieť, ako vníma jej ostré slová. Martin Kollár (39) sa bráni argumentmi, že hoci on nie je aktérom šou, i tak kvôli relácii prežíva peklo.

Skrat po dvoch mesiacoch! Monika Haklová to teraz na Farme nemá ľahké. Všetci ostatní finalisti sa spojili proti nej, ohovárajú ju a robia si srandu na jej účet. Jedinú oporu má v myšlienkach na svoju rodinu. No aj tá ju v jej očiach najnovšie sklamala. Podľa tvrdení Haklovej s ňou nenadviazali žiadny kontakt. „Ostatní dostali listy, Ľudka dostala fotku. Aj ja by som chcela mať fotku. Som nahnevaná na toho môjho za to, aký sprostý list mi napísal naposledy,” vyplakávala blondínka vo včerajšej časti. Keď si spomenula na dcérku Charlotte, príval sĺz nevedela zastaviť.

Zlosť na partnera sa dokonca ešte znásobila. „Som naštvaná na toho môjho,opakovala Haklová. Originál ho prihlásim do Farmy, keď bude ďalšia. Nech si to sem príde vyskúšať. Miesto toho, aby mi napísal niečo pozitívne, tak mi napíše negatívne...“ hromžila Monika. Topky.sk sa preto spojili s Martinom Kollárom. Ten však prekvapivo svoj list neľutuje.

Ako tvrdí, cieľom bolo, aby sa Haklová uvedomila a nevystrájala s kolegom Tomášom Mrvom hlúposti. Podľa snúbencových slov list zabral. „To nemal byť trest, bolo to upozornenie. Ja, deti a celá rodina ju nekonečne milujeme a dáme jej to patrične najavo,” tvrdí. Otázka je, či sa jeho partnerka dovtedy úplne nezosype. Netuší totiž, čo si má po krutých výčitkách myslieť a na statku zas pociťuje spiknutie proti svojej osobe.

Kollár ale nezabudol podotknúť, že jeho polovička nie je jediná, ktorá prežíva ťažké časy. „Ja mám vďaka Farme tiež peklo. Ani ja som sa nikdy neocitol v takejto situácii a musím to zvládnuť. Ale uznávam, že my máme Moniku aspoň na obraze, no ona len ten škaredý list. V tomto smere som to trochu posral,” priznal pre topky.sk podnikateľ, ktorý však Monikinu výzvu na účinkovanie v programe prijal. „Vyskúšal by som si to uzavrel "mediálnu hádku" Kollár. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu