Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Monika, hanbi sa! Farmárku Haklovú rozplakali snúbencove výčitky

Monika kvôli výčitkám od snúbenca Martina zvažuje odstúpenie z Farmy. Zobraziť galériu (7)
Monika kvôli výčitkám od snúbenca Martina zvažuje odstúpenie z Farmy.

BRATISLAVA - Radosť s trpkou príchuťou! Monika Haklová (37) v dnešnej časti Farmy dostane list od svojej rodiny. To, čo privíta s nadšením, jej však spôsobí len bolesť. Jej partner Martin Kollár totiž do svojich riadkov vložil niekoľko výčitiek. Vyhodil jej na oči napríklad príliš dôverné správanie k mladému futbalistovi Tomášovi Mrvovi (24). Plavovláska preto v slzách zvažuje odstúpenie zo súťaže!

Neprehryzol to?! Približne pred mesiacom Markíza odvysielala epizódu Farmy, v ktorej mali Monika Haklová a Tomáš Mrva k sebe dosť blízko. Pod rúškom noci a vplyvom alkoholu sa vzájomne hladili na lavičke, keď si mysleli, že ich kamery nesnímajú. V tom čase to ale blondínkin snúbenec bral pokojne. Aspoň navonok. „Dôverujem jej,” povedal nám vtedy Martin Kollár.

Slová, ktoré svojej partnerke adresoval priamo na Farmu, ale vyzneli úplne inak. „Rozhodol som sa napísať extrémne nepríjemný list,” prezradil nám o dopise, v ktorom svoju polovičku vôbec nešetril. „Veľmi dôrazne som ju upozornil aj na posedávanie v Tomášovom lone,” netajil Kollár.

Ako nás však ubezpečil, jeho cieľom bolo len upozornenie Moniky na jej nevhodné správanie sa, ktoré by jej mohlo v rámci súťaže ublížiť. „Ja tú kauzu s Tomášom nevnímam nijako tragicky. List bol písaný formou, ktorú pochopí len ona,” povedal nám podnikateľ.

Zdá sa však, že izolácia na Farme spravila svoje. Monika evidentne neporozumela vetám svojho snúbenca tak, ako on chcel. „Ten môj si myslí, že som mala niečo s Tomášom, chápeš? Mi napísal, že mu hanbu robím,“ zdôverila sa Haklová spoluhráčovi Rolandovi Sedláčkovi.

Moniku slová jej snúbenca úplne šokovali a ranili. Prestala mať chuť na jedlo a neustále plakala. Nakoniec dospela k jednoznačnému rozhodnutiu. Jediné riešenie tejto situácie vidí v odchode z markizáckeho statku. Rovnako podľa Kollára by sa mala blondínka zbaliť alebo uvedomiť si svoje chyby a zmeniť správanie. On sám by uvítal tú druhú možnosť.

„Budete sa aspoň tešiť, odstupujem odtiaľto. Idem preč, chcem ísť domov, chcem ísť za rodinou. Už to tu nezvládam,“ oznámila farmárka týždňa zvyšným súťažiacim. Či svoje predsavzatie dotiahne do konca, uvidíte už v dnešnej časti Farmy.

Vyjadrenia Martina Kollára k listu, ktorý poslal na Farmu

Všetci účinkujúci žijú na farme v absolútnej izolácii, bez akejkoľvek spätnej väzby. Netušia, čo sa deje vonku a často si neuvedomujú mediálne následky svojho správania a konania. Jedinou možnosťou spätnej väzby bol list, ktorý mohla rodina poslať Monike. Rozhodol som sa napísať veľmi, naozaj extrémne nepríjemný list písaný formou, ktorú pochopí len ona. Vzhľadom na to, že aj listy sú cenzurované produkciou, musel som ho napísať našim dorozumievacím jazykom, ktorý používame aj v civile vo vyhrotených a komplikovaných situáciách.

Účelom listu bolo buď jej okamžité a dobrovoľné odstúpenie alebo uvedomenie sa a zmena správania a konania. Počas účinkovania Monika radikálne zmenila svoj prejav a to jej mohlo len uškodiť a dosiahla by presný opak toho, čo chcela účinkovaním dosiahnuť. Veľmi dôrazne som ju upozornil aj na „posedávanie” v Tomášovom lone, ktorého možné následky si zjavne neuvedomila. V podstate som jej dal na výber dve možnosti, ale pre ktorú sa rozhodla, neviem. Obávam sa, že si vyberie odstúpenie, čo by bol extrémny a pre mňa neželaný krok.

Na Moniku neplatí žiadne dohováranie a už vôbec nie hrubá sila. Jediné, čo môže zabrať, je vykreslenie pravdepodobných následkov a je len na nej, ako sa rozhodne a čo je pre ňu priorita. Nikdy sa nikomu a ničomu nepodriadila, pokiaľ si sama, aj keď dodatočne, neuzná chybu. Čo sa týka kauzy na lavičke s Tomášom, tak to nevnímam nijako tragicky, ani to rozhodne nie je dôvod na rozchod, ale ťažko sa to vysvetľuje okoliu. Po tomto liste môžem všetkých uistiť, že za žiadnych okolností sa o Tomáša už ani neobtrie.

List, ktorý dostala Monika Haklová od snúbenca.
Zobraziť galériu (7)
List, ktorý dostala Monika Haklová od snúbenca.

Tip: Pozriete si večer Farmu alebo obľúbený seriál? Vyberte si z ponuky na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu