Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kúpeľňové FOTO farmára Romana: Ukázal napichanú tvár!

Roman Olach mal v minulosti na tvári viacero pírsingov (vľavo). Do súťaže už prišiel ale bez nich (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Roman Olach mal v minulosti na tvári viacero pírsingov (vľavo). Do súťaže už prišiel ale bez nich (vpravo).

BRATISLAVA – Výstredný exot! Roman Olach (20), ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v markizáckej Farme, veľmi rád vytŕča z davu. Potvrdzuje to nielen svojským správaním na statku, ale aj extravagantným imidžom. Dlhovlasý blondiak sa napríklad v minulosti pýšil tým, že jeho tvár zdobilo viacero pírsingov.

Uletený! Romana Olacha možno zaradiť do kategórie ľudí, ktorých sa nedá prehliadnuť. Už od v prvej chvíle, keď sa objavil pred televíznymi kamerami, bolo jasné, že patrí k tým výraznejším súťažiacim. Blondiak sa totiž pred odchodom na opustený statok posilnil alkoholom a odviazaným správaním sa výrazne odlišoval od  súperov. Svoju inakosť potvrdzoval Roman aj častými zmenami nálad a nezvyčajnými reakciami.

Pri pohľade na Olachove zábery zo súkromného fotoalbumu je však očividné, že sa rád odlišuje aj výzorom. V minulosti napríklad nosil na tvári viacero pírsingov. Fotografie z tohto obdobia si blondiak zverejnil na sociálnej sieti. „Preboha! Ty si ale vyzeral! Konečne máš teraz rozum,“ napísala mu jedna z jeho kamarátok. „Prišiel neskôr, ale predsa,“ reagoval na jej komentár s úsmevom Olach.

Roman už v súčasnosti kovové ozdoby na tvári nenosí. O záľube v extravagancii svedčia už len jeho dlhé blonďavé vlasy a tetovanie nahej ženy, ktoré mu zdobí rameno pravej ruky.

Tip: Máte už vybraný program na dnešný večer? Vyberajte na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu