Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Farmárka Mládková ze Záhorí: Prúser s holú ricu a puse ze ženu!

Farmárka Ľudovíta je poriadna dračica, takto sa v minulosti predviedla v relácii Štyri svadby. Zobraziť galériu (6)
Farmárka Ľudovíta je poriadna dračica, takto sa v minulosti predviedla v relácii Štyri svadby.

BRATISLAVA - Znovu v hre! Ľudovíta Mládková (31), ktorá sa ihneď vryla do povedomia divákov markizáckej Farmy vďaka záhoráckemu prízvuku, je evidentne súťaživá žena. Pred testovaním drsných podmienok na statku totiž skúšala šťastie aj v šou Štyri svadby. Tam sa však nepredviedla v najlepšom svetle. Počas zábavy skončila na zemi a odhalila svoj zadok. Pôsobenie zaklincovala vášnivými bozkami s nevestou.

Tridsaťjedenročná čašníčka z Malaciek sa momentálne pokúša o výhru 50 tisíc eur vo farmárskej súťaži. Do hry síce vstúpila len nedávno, no jej tvár nie je markizáckym kamerám neznáma. Ľudovíta totiž upútala pozornosť divákov už v inej reality šou. 

,,Ľudku si pamätám zo Štyroch svadieb, ako tam tárala. Hrôza. Mladá žena a rozpráva otrasne,“  vyjadril sa jeden z našich čiateľov na margo tmavovlásky. V programe o sobášoch ale Záhoráčka zaujala aj niečím iným. Verejne totiž predviedla vášnivé bozky s inou nevestou.
 
Pri ich hrátkach sa dokonca Mládkovej vyhrnuli minišaty a ukázala tak poodhalený zadoček. ,,Nedokážem sa nudiť. Každý deň je extrém,“  tvrdí Ľudovíta o svojom živote. Na Farme sa však zatiaľ drží pomerne v úzadí. Možno, keď sa lepšie aklimatizuje, aj tam predvedie svoju nespútanú povahu.
 
Farmárka sa na svadbe odviazala, s holým zadkom skončila v objatí inej nevesty.
Zobraziť galériu (6)
Farmárka sa na svadbe odviazala, s holým zadkom skončila v objatí inej nevesty.  (Zdroj: TV MARKÍZA)
 
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu