Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Tu už končí všetka zábava: Monika, ihneď sa vráť z farmy domov!

Monika Haklová rozmýšľala nad odstúpením, doma ju už chce mať aj snúbenec Martin Kollár. Zobraziť galériu (8)
Monika Haklová rozmýšľala nad odstúpením, doma ju už chce mať aj snúbenec Martin Kollár.

BRATISLAVA - Sklamanie! Príchod nových farmárov znamenal pre súčasných obyvateľov statku škrt cez rozpočet. Nejde však len o súťaž a náhle zníženie šancí na výhru 50 tisíc eur. Keďže sa počet hráčov zvýšil, Farma potrvá dlhšie. A na to už nikto spomedzi účinkujúcich nemá silu. Navyše, búria sa aj ich príbuzní. Najmä rodina Moniky Haklovej (37). Jej snúbenec Martin Kollár nám prezradil, že dcéra Charlotte (2,5) už vraj zabúda, ako jej mama vyzerá.

Je ich viac! V pondelok na markizácky statok pribudli ďalší štyria hráči. Od Markízy to bol v podstate trest pre zvyšných farmárov, ktorí sa podľa televízie dostatočne nestarali o zverené hospodárstvo. S príchodom nových ľudí klesajú súťažiacim šance na výhru. No má to aj iný dôsledok.

Tým, že obyvateľov statku je zase až desať, logicky bude ich pobyt na hospodárstve o čosi dlhší. Kým všetci prebytoční hráči vypadnú, môže to trvať až o tri týždne viac, než sa pôvodne zamýšľalo. A ako sa ukázalo už v pondelkovej časti, Monika Haklová z toho vôbec nie je nadšená.

Podľa jej vlastných slov má kvôli tomuto zvratu v súťaži chuť odísť. Podľa našich informácií už dokonca raz odstúpenie zvažovala, no nakoniec si to rozmyslela. Vtedy však ani netušila, čo im Markíza prichystá za prekvapenie. S predĺženým pobytom na Farme absolútne nerátala.

Rovnako tak ani jej snúbenec. „Už neviem, ako deťom vysvetliť, že mama tam možno bude ešte o mesiac dlhšie,” posťažoval sa pre topky.sk Martin Kollár, ktorý sa teraz stará o Chartlotte (2,5), Chiaru (12) a Filipa (14). „Naša najmenšia  už pomaly zabúda, ako Monika vyzerá. Pýta sa ma na cudzie ženy, či to nie je mama,” dodal nešťastný otec. Ako ďalej prezradil, najradšej by bol, keby sa jeho partnerka na všetko vykašľala a došla domov.

Rozhodnutie o ukončení jej pôsobenia v šou umocňuje aj slovami, že sa mu nepáči, ako sa k blondínke správajú ostatní farmári. „Vadia mi najmä verbálne útoky Tomáša a Adama. Nemajú k nej žiadnu úctu. Takto urážať pred celým národom matku troch detí, to je smutné,” prezradil nám.

Tento týždeň má však Monika príležitosť získať si rešpekt ostatných. Po prvý raz sa totiž stala farmárkou týždňa a môže ukázať, čo v nej naozaj je. Zároveň to však znamená, že má imunitu a pokiaľ neporuší pravidlá, na konci týždňa určite nevypadne. A deti si budú musieť na mamu ešte počkať...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu