Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vyostrený konflikt na Farme: Za toto vám hrozí vyhadzov!

Markíza zvažuje trest pre Evu Orolínovú a Rolanda Sedláčka. Zobraziť galériu (8)
Markíza zvažuje trest pre Evu Orolínovú a Rolanda Sedláčka.

BRATISLAVA - Stále horšie a horšie! Odkedy Monika Haklová (37) bonzla na Evu Orolínovú (19), že je intrigánka, mladá kaderníčka rezignovala na všetku prácu na Farme. Na svoju stranu zlákala aj Rolanda Sedláčka (31), s ktorým tento týždeň vykonáva funkciu sluhov. Povinnosti si však vôbec neplnia a flákajú sa. Ničnerobenie a váľanie sa v sene sa im však môže kruto vypomstiť. Nie je vylúčené, že ich Markíza potrestá za lenivosť vyhadzovom zo šou.

Dvaja proti všetkým! Tento týždeň sa na markizáckej Farme poriadne vyostrili vzťahy. Nepriamo za to môže Monika Haklová, ktorá v pondelok pred moderátorkou Kvetou Horváthovou označila Evu Orolínovú za intrigánku. Podľa maklérky práve mladá kaderníčka kazila kamarátstva medzi ostatnými súťažiacimi.

Od tejto chvíle sa tmavovláska dostala do opozície voči ostatným. Jediný, komu sa mohla vyžalovať, bol Roland Sedláček. Ten sa postavil na jej stranu a nepochopiteľne sa tvári rovnako ublížene. Odvtedy sa dvojica na statku iba fláka. Nič na tom nezmenil ani dohovor od hospodára, ani ich zvolenie za sluhov. Nezabrali dokonca ani vyhrážky farmárky týždňa Lucie Frčkovej, že bez práce nebude jedlo, čaj ani tabak.

Podobná situácia už nastala aj pri Nikole Komorovej. Za neplnenie povinností bola potrestaná tajnou klauzulou pri dueli. Adam a Roland vtedy netušili, že bojujú nie za seba, ale za zotrvanie silikónky v súťaži. Otázka je, ako situáciu vyrieši Markíza, keď pravidlá porušujú obaja sluhovia. „Produkcia sa tým intenzívne zaoberá. Keďže zámerne bojkotujú šou, môže nastať situácia, že ich vyhodia zo statku,” tvrdí náš zdroj.

No kým pri Nikole sa nevyhovujúcim stavom zaoberali len tvorcovia programu, teraz chcú situáciu vyriešiť hlavne ostatní farmári. Všetky činnosti, ktoré majú mať na starosti sluhovia, totiž musia spraviť za nich. Kým čakajú, či sa dvojici uráči niečo urobiť, strácajú drahocenný čas a prácu potom vykonávajú potme. Ráno si zase musia privstať, lebo raňajky tiež chystajú sami.

Eva je pritom presvedčená, že ostatní sa proti nej spikli. Odmieta sa za svoje správanie úprimne ospravedlniť a pri každom ostrejšom slove spustí slzy. Toto už nezniesol Roman Olach. „Úplne rezignuješ a tváriš sa, že tu nie si. Tak sa zober do pi*e, zbaľ si tých pár švestiek a choď odtiaľto do pi*e!” vykričal jej. Ktovie, či sa po týchto slovách Orolínová a Sedláček uvedomia a prestanú celý deň vylihovať.

Topky.sk oslovili aj samotnú televíziu. „To, ako celá táto situácia na Farme dopadne, sa diváci dozvedia v najbližších dňoch,” povedal nám neurčito PR manažér Gabriel Bocko. Podľa našich informácií však takéto porušenie pravidiel naozaj môže znamenať vyhadzov zo súťaže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu