Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Toto nemal nik vidieť: Prvé horúce bozky na Farme... So ženáčom!

Prvé horúce bozky na Farme predviedla Jana Frčková so ženatým Rolandom Sedláčkom. Zobraziť galériu (3)
Prvé horúce bozky na Farme predviedla Jana Frčková so ženatým Rolandom Sedláčkom.

BRATISLAVA – Vzplanuli vášne! Niektorí súťažiaci zavretí na markizáckej Farme evidentne pociťujú nedostatok partnerskej lásky. Dôkazom sú aj zábery, ktoré nemali uzrieť svetlo sveta. Podnikateľku Janu Frčkovú (45) totiž fotograf prichytil pri činnosti, akú by v jej prípade diváci naozaj nečakali! Vymieňala si vrúcne bozky so ženatým Rolandom Sedláčkom (31).

Poriadne prekvapenie! O tom, že súťažiacemu Ľubomírovi Filkorovi na Farme chýbajú nežnosti, vás topky.sk už informovali. Zdá sa však, že nedostatok telesnej lásky už pociťuje aj Roland Sedláček. Bývalý pornoherec, ktorý je mimochodom ženatý, si totiž vyberie nečakaný objekt svojho záujmu - Janu Frčkovú.

Práve podnikateľka bola ostatnými označená ako osoba, ktorá sa zúčastní prvého farmárskeho duelu o prežitie v šou. A pred jej odchodom na samotku sa pri lúčení odohrali veci, ktoré zrejme nik nečakal. Roland totiž štyridsaťpäťročnej blondínke venoval viac než len objatie. 

O štrnásť rokov mladší ženáč si Janu pritiahol k sebe a dal jej pár vášnivých bozkov. A to rovno pred zrakmi ostatných. Po prvej sérii pusinkovania následne vyhľadal jej pery ešte raz. Tieto inkriminované zábery však kamery nezachytili, a tak zostanú televíznym divákom utajené. Či Jana vyjde z duelu ako víťazka alebo porazená, sa dozviete už dnes večer.

Tip: Pozrite si Farmu na Markíze! Presný čas vysielania ale aj ďalší program Markízy sa dozviete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu