Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Odviazané Járová a Komorová: Oslava sa zvrhla na sexpárty!

Andrea Járová a Nikola Komorová si užívali na párty s nafukovacím mužom. Tmavovláska sa ihneď chopila jeho gumeného prirodzenia. Zobraziť galériu (6)
Andrea Járová a Nikola Komorová si užívali na párty s nafukovacím mužom. Tmavovláska sa ihneď chopila jeho gumeného prirodzenia.

BRATISLAVA – Poriadne bujarý žúr! Playmate Andrea Járová počas uplynulého víkendu oslavovala 28. narodeniny. O tom, že išlo o odviazanú a divokú zábavu, svedčia aj fotografie, ktoré sa nám podarilo získať. Blondínka hosťom ukázala nohavičky, jej kamarátka a zároveň finalistka druhej série markizáckej Farmy Nikola Komorová (20) sa však uvoľnila ešte viac. Olizovala gumený mužský úd!

Vyhodili si z kopýtka! Andrea Járová pred pár dňami usporiadala párty v jednom z bratislavských podnikov. Na oslavu svojich 28. narodenín pozvala aj mediálne známe tváre. Nechýbali napríklad Linda Drevenková z VyVolených či speváčka Daniela Jančichová z Twiins. Pozvanie prijala aj Nikola Komorová z druhej série markizáckej Farmy.

Hoci na večierku dominovala ženská zostava, najväčšiu zábavu bezpochyby rozpútal práve muž. Úplne nahý... ale z gumy. Toho oslávenkyni daroval jej dobrý kamarát - producent Johnny Kortis. „Nafukovací chlap nás pobavil. Najskôr sme sa ho báli, ale potom sme sa s ním výborne zabávali. Aj na parkete. Vydržal najdlhšie tancovať,“ prezradila nám so smiechom Járová.

Blondínkin darček asi najviac zaujal farmárku Nikolu Komorovú. Tá vzala mužský nafukovací úd bez ostychu do rúk a hneď ho aj ochutnala. Ďalší pohlavný orgán čakal na modelky na torte. Tú Andrei podaroval bývalý milenec Miki Ferleťák z Farmy.

V tejto sexom nabitej atmosfére snáď ani neprekvapí odhalenie bielizne, ktoré má na konte samotná oslávenkyňa. V priliehavých bielych šatách ukázala čipkované nohavičky bielej farby. Párty bola naozaj bujará a žúrovalo sa do rána bieleho. Viac záberov v našej GALÉRII.

Tip: Pozrite si ďalšie hviezdy na Farme. Čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu